Tanıtım MineWorkTR 2017 Faction Plugin Paketi V1.3 1.8.8 GÜNCELLENDİ! (bertek41 / IrfanDmn)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an herhangi bir hile koruması yok yada işe yaramıyor bir tavsiyeniz ya da yapmam gerek nbir şey var mı? Hangi plugini önerirsiniz.[DOUBLEPOST=1516894277,1516894211][/DOUBLEPOST]
PLUGİN PAKETİ COK GÜZEL İCİNDE MAP VARMI ONA GÖRE İNİDİRİYİM CUNKU SADECE PL İLE OLMUYOR ONA GORE MAP BULUNMUUYORR :)
Dostum sen direk hazır sunucu istiyorsun öyle olamz :D biraz seninde bir şeyler katman gerek en azından hazır map derle pluginler zaten hazır.

Şu an herhangi bir hile koruması yok yada işe yaramıyor bir tavsiyeniz ya da yapmam gerek nbir şey var mı? Hangi plugini önerirsiniz.[DOUBLEPOST=1516894277,1516894211][/DOUBLEPOST]
Dostum sen direk hazır sunucu istiyorsun öyle olamz :D biraz seninde bir şeyler katman gerek en azından hazır map derle pluginler zaten hazır.
Hile koruması önereyim fakat ücretli mi ücretsiz mi ?

Hile koruması önereyim fakat ücretli mi ücretsiz mi ?
İkisini de önerin ikisinede bakarım ben :)[DOUBLEPOST=1516895777,1516895168][/DOUBLEPOST]Bir de sunucuda skinler gözükmüyor hangi plugin gösterir yapıyordu yazarsanız sevinirim.

Sendende bu beklenirdi zaten EFSANE !!!

aFWoYUObT9efMbofshKATQ.png

böyle bir hata alıyorum başlata tıklıyorum ve sonra cmd kapanıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl