Farisbaamer
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 2
Dev25 sürümü ne oluyor açabilir misin biraz? evet 1.8.8 spigot java 8 kullanıyorum. Animatednames in yeni sürümü de yok heralde hiç bir yerde :(Animatednames eski sürümünden dolayı çalışmıyor güncel hali yok. Java 8, spigot 1.8.8 kullanıyorsunuz dimi ? Skriptide de dev25 sürümüne güncelleyin
Evet yok.Dev25 sürümü ne oluyor açabilir misin biraz? evet 1.8.8 spigot java 8 kullanıyorum. Animatednames in yeni sürümü de yok heralde hiç bir yerde :(
Tamamdır deneyeceğim şimdi[DOUBLEPOST=1516860701,1516859342][/DOUBLEPOST]Şimdi fark ettim bukkit kullanıyormuşum spigot ile değiştiriyorum şu an ne farkları var acaba?[DOUBLEPOST=1516861110][/DOUBLEPOST]CoinFlip çalışıyor fakat halen Görev scripti bozuk /görev komutunda "/help" e yönlendiriyor.[DOUBLEPOST=1516861741][/DOUBLEPOST]Tamamdır teşekkürler tüm sorunları düzelttim. Yardımınız ve desteğiniz için müteşekkirim.[DOUBLEPOST=1516862743][/DOUBLEPOST]Evet yok.
Skript dev25 i şurdan indir
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Coinflipi baştan yükleyin mümkünse, ya da silin.
Eline sağlık hocam banada böyle bir plugin lazımdı sağolasınEline sağlık güzel olmuş
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!