MineWeb | Minecraft sunucunuz için,ucuz,ideal ve kaliteli sunucu scripti.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Green
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 7.149
Tasarım güzel tek merak ettiğim şey admin bölümü nasıl bir şey o önemli resimleri eklermisiniz

biz her işimizde farklıyız feyzullah ;)

7yJpLa.jpg

rJ4aD1.jpg

g9gDJL.jpg
[DOUBLEPOST=1511903329,1511903212][/DOUBLEPOST]
Merhaba Saygı Değer Arkadaşım. Bu Market Sistemi Hakkında Birşey Soracağım. Siteye Yatırdıkları Para Nereye Gidiyor ? Direk Hostingemi bağlayabiliyoruz Yoksa İninal, Mobil gibi Yerlerimizemi gidiyor İlgin İçin Şimdiden Teşekkürler..

Anlaşmalı olduğunuz bir yer varsa anlaşmalı olduğunuz firmaya gider oda havale eft yolu ile size öddme yapar veya batıhost paywant maxepin shopier gibi çoğu firma ile ödeme alabilirsiniz

Merhaba Saygı Değer Arkadaşım. Bu Market Sistemi Hakkında Birşey Soracağım. Siteye Yatırdıkları Para Nereye Gidiyor ? Direk Hostingemi bağlayabiliyoruz Yoksa İninal, Mobil gibi Yerlerimizemi gidiyor İlgin İçin Şimdiden Teşekkürler..
Bu konu hakkında örnek verecek olursam. Batihost ödeme yöntemini kullanıyorsanız batihost hesabınıza gidiyor krediler.İninal ile satış yapmak istiyorsanız el ile yapıp oyuncuya site üzerinden kredi verebilirsiniz.

Tasarım,Kodlama Gayet Güzel Bu Fiyata Alabileceğiniz Kaliteli Bir Script Demo Deneyen Biri Olarak Tavsiye Ediyorum.

Script hoş ve ucuza, sizden de bu beklenirdi zaten. İyi Satışlar.

Son düzenleme:
Demo sitede sıkıntı var sanırsam :(

Siteye yönlendirme ekledim. Konudaki linktende giriş yapabilirsiniz.

Yakin Zamanda Almayi Düşünüyorum Fakat Kenardaki SideBar Deniyordu Sanirim Onlara Duyurulara Çok Yakin Yakin Değilde Çok Dar Tasarimdaki Tek Sorun Bu, Alicağim Fakat Buda Düzeltilirse Çok Hoş Olucaktir[DOUBLEPOST=1512145913,1512145675][/DOUBLEPOST]Birde Zaten Sunucudan Resim için yer Ayrilmiş Altindada Duyuru Resimleri İçin Ayrilan Yer Biraz Büyük Onun Yerine Yatay uzun şeklinde yapsaniz hoş olur

Yakin Zamanda Almayi Düşünüyorum Fakat Kenardaki SideBar Deniyordu Sanirim Onlara Duyurulara Çok Yakin Yakin Değilde Çok Dar Tasarimdaki Tek Sorun Bu, Alicağim Fakat Buda Düzeltilirse Çok Hoş Olucaktir[DOUBLEPOST=1512145913,1512145675][/DOUBLEPOST]Birde Zaten Sunucudan Resim için yer Ayrilmiş Altindada Duyuru Resimleri İçin Ayrilan Yer Biraz Büyük Onun Yerine Yatay uzun şeklinde yapsaniz hoş olur
Özel isteğe göre düzenlemeler ve eklemeler yapıyoruz zaten.Klasik olarak bu şekildedir.

demo site link alabilir miyim?

admin paneli vs görüntüleri alabilir miyim konuda göremedim.

Skype üzerinden ulaşabilirseniz admin yetkileri için yetki verebilirim.[DOUBLEPOST=1512535158,1512250718][/DOUBLEPOST]Scripte admin paneli ekleniyor.Detaylı tanıtım için özelden mesaj atabilirsiniz.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl