Çözüldü Mineval Reklam Politikası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan talha5560
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.138
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

talha5560

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
6
Minecraft
MyTruth

Discord:

MyTruth

Merhabalar öncelikle sayın minecraft topluluğu. Bugün MINETRUTH ekibi olarak çok garip bir olayla karşılaştık. Bu zamana kadar minecraft sunucu topluluğunda sunucuların başka discordlarda dm üzerinden reklam yaparak oyuncu kazanmaya yönelik hareketlerde bulunduklarını görmüştüm fakat bu şekilde bir arkadaşla ilk defa karşılaşıyorum.

Kendisi aşağıdaki gibi reklam konusunda ciddi bütçeler ayırdığını iddia ederek bu şekilde bir reklam politikası güdüyor. Bu reklam politikası dediğimiz şey ise başka minecraft sunucularının discordlarına bot basarak dm üzerinden oyunculara kendi sunucularının reklamlarını yapmaktan başka bir şeyden ibaret olmadığını gözlemliyoruz. Bu yaptığı durum karşısında alabileceği saldırıları da dile getirmeme rağmen bu reklam politikasından vazgeçecek gibi durmuyor...

Görsel

Görsel

Görsel

Bu konuda öncelikle reklam konusunda ciddi bütçeler ayıran birinin ne gibi reklamlar verebileceğini, nerelere ve kimlere reklam verebileceğini düşünürken akla başka sunucularda reklam yapmak gibi bir gelmiyor.

Sizce minecraft sunucu topluluğu ve bu sunucuların sahiplerinin son durumu nereye gidiyor ?

Bugün 14:47 civarı ile Shield olarak bizim discord sunucumuza da 2 hesap ile otomatik olarak mesaj göndermişler, gerekli işlemin yapılması yönetim ekibine kalmıştır
image.png

Biz de gün boyu bu sorundan muzdariptik.
Çözüm olarak böyle bir şey yapmak zorunda kaldık
1712340676478.png

Umarım bu kişiler kısa süre içerisinde forum üzerinde ağır bir yaptırım ile karşılaşır.​

Sabahın 8'inde dmden mesaj atılmış :grinning: Dedim allah allah bu da neymiş bi baktım bir tane daha geldi ona bakayım derken 1 tane daha böyle böyle uzadı gitti dmleri kabul etmiyorum inatla yenisi geliyor ciddi bir sorun teşkil ediyorlar hem kendileri açısından hem bizim açımızdan aktif sunucu sahiplerine sabır diliyorum umarım daha fazla mesaj gelmez :)

Normalde DM Reklam olayına karşı değilim.
Hiç birimiz sunucu sahibi olarak oyuncunun sahibi değiliz.
Ancak bu, artık sınırı aşmaktır.

Umarım hak ettikleri cezayı alırlar.​

Merhabalar, forumumuzda bu tarz davranışlara kesinlikle göz yumulmamaktadır. Konuyla alakalı kişinin forum hesabı yasaklandı ve forum konuları kaldırılmıştır.

Saygılarımla,
MC-TR Yönetim Ekibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl