mineturkeyfc.keyubu.com | Yeni Açıldı | Yeni Nesil OPFaction | Her Gün Event | Yeni Gelenlere Açılışa Özel 3 Hafta VIP | Alımlar Açık!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MartinM9

Creeper Evimi Patlattı
Elmaslar
192

Discord:

Lykia#1903

1590248417695.png

Sunucu Bilgileri

IP: mineturkeyfc.keyubu.com
Sayısal IP: 185.93.69.83
Sunucu Sürümü: 1.8 - 1.8.X
Slot: 50
Tür: OPFaction
Sunucu Açılma Tarihi: 20.04.2020
RAM: 3GB

1590248439937.png

Neden Biz?

Yılları aşkın profesyonel yönetim ekibimize sizlere olan hizmeti ile, online yönetimiz ekiplerimiz ile, sunucumuzda bulunan her hafta olan eğlenceli etkinlikler sebebiyle siz değerli üyelerimiz MineTurkey sunucusunu tercih edebilirsiniz.

1590248462457.png

Yönetim Ekibimiz

yyasinnt - Kurucu
Shiirinio - Kurucu
mamiclb - Kurucu
denizgns0 - Kurucu
Admin - Alım Açık!
Admin - Alım Açık!
Mimar - Alım Açık!
Mimar - Alım Açık!
Mimar - Alım Açık!
Sunucumuz yeni bir sunucu olduğu için güzel ve bilgili bir yönetim ekibine ihtiyacımız olduğu için ve yeniliklere açık olduğumuz için alımlarımız açıktır.

1590248510507.png

Sunucudan Görseller

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Daha fazlasını sunucumuza gelerek bulabilirsiniz!

1590248524231.png

Sunucumuz yeni olduğu için sizlerden sunucuya gelmenizi istiyoruz.
Üstelik yeni açılışımıza özel herkese 3 haftalık ücretsiz VIP veriyoruz!
Şimdiden hepinize teşekkür ediyor, iyi forumlar diliyoruz.

Son düzenleme:
Konu tasarımı geliştirilmesi gerekiyor, haritalar idare eder, sistemlerden de bahsetseydin hiç fena olmazdı. Başarılar dilerim <3

Konu tasarımını pek beğenmedim geliştirilmesi gerekli,haritalar mükemmel duruyor ama sanırım alıntı, sistemler hakkında bilgi versen güzel olabilirmiş, başarılar dilerim.

Sunucunuzu çok beğendim. Konu tasarımınızı geliştirilmesi gerekli diye düşünüyorum. Umarım istediğiniz yere gelebilirsiniz.​

Sunucuzun berbatliği benim sunucumda reklam yapılmasından kendini belli etti. Bu kadar kötü bir reklam strateijisi görmedim.

Haritaları pek beğenmedim, sistemler ozgün değil, İsim ozgün değil her yıl bu isimde 5 6 tane sunucu acılıp kapanıyor valla bırakın artık şu ismi

Sunucunuz kontrol edildiğinde aktif olmadığı gözlenmiştir, dolayısıyla konunuz arşive taşınmıştır. Bu denetimin hatalı olduğunu düşünüyorsanız Forum Destek üzerinden bizimle iletişime geçiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl