Bulundu MineTurk Network | Remake V3 | Tekrardan sizlerle | Admin - Pluginer - Rehber |

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ValseFTW

Demir Cevheri Gibiyim
Elmaslar
78
Minecraft
CanerArtuc

Discord:

Caner Artuç#0046

Son düzenleme:
Bu Kadar Güzel Bir Sunucu Yok,Samimi,Dürüst ve Adaletliler buildleri kendi yapmışlar emek veriyorlar sonuçta emin olun ellerinden geleni yapan bir sunucu inanıyorumki bir gün iyi bir yerlere gelicek.İlk yorum yapan kişi olarak bunu söyleyebilirim :)

Bu Kadar Güzel Bir Sunucu Yok,Samimi,Dürüst ve Adaletliler buildleri kendi yapmışlar emek veriyorlar sonuçta emin olun ellerinden geleni yapan bir sunucu inanıyorumki bir gün iyi bir yerlere gelicek.İlk yorum yapan kişi olarak bunu söyleyebilirim :)
Teşekkürler yorumun için.

Come back yapıyoruz diyorsun ha?

harita dışında güzel duran pek özellik yok, klasik bir sunucu.

harita dışında güzel duran pek özellik yok, klasik bir sunucu.
Pluginer arıyoruz pluginler klasik olabilir. paralı bile olabilir yeterki düzgün olsun ve anlayan biri olsun

neden ? kapandı

plugin ve maplar yüzünden..

Haritaları zaten paylaşıcam ve pluginleride :)
sıkıntı yok ihanet ediceğinizi bilmeseydim ortaklığa girmezdim bu kadar neyi kıskandınız anlayamadım bir pluginde hata var diyorum beni geçiştirip lol oynuyorsunuz ben 6 saatlik birsey yapıyorum 1dk da değiştirip başka birşeyler ekliyorsunuz buyrun paylaşın sıkıntı yok !

sıkıntı yok ihanet ediceğinizi bilmeseydim ortaklığa girmezdim bu kadar neyi kıskandınız anlayamadım bir pluginde hata var diyorum beni geçiştirip lol oynuyorsunuz ben 6 saatlik birsey yapıyorum 1dk da değiştirip başka birşeyler ekliyorsunuz buyrun paylaşın sıkıntı yok !
Birşeyi kıskandığımız yok fakat emeklerimizi boşa cıkardın + paramı aldın (PARANIN ÖNEMİ YOK) + arkadaşlarımın emeklerini silmedin + bide hiç birşey yapmadan Dsicord sunucundan vede Minecraft sunucudan banladın :)

1. BANIMI AÇ
2. Warp Market tabelalarını sil
3. Paramı ver

Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Come back yapıyoruz diyorsun ha?
Benim pluginlerime evet come back yapıcaklar :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl