MineTurk Network |Play.MineturkNW. Net | 11 GB | Factions | Yükseltme | Sanal Çiftlik | Edit | 0 Lag | Boss | Sanal Market | 1 Aydır Açık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeşim benim, bilmiyorum biz bu sunucuyu ne zaman kapattık ettik ama bizim zamanımızda en iyi sunuculardan birisiydi "minetürk network" bunu aynı şekilde ilerleteceğine inanıyorum eski server kurucularındanız illa ki hatırlarsın beni yolun açık olsun herhangi bir sıkıntı olursa mail üzerinden ulaşırsın kolay gelsin..

Konu düzeni çok güzel olmuş.

Kardeşim benim, bilmiyorum biz bu sunucuyu ne zaman kapattık ettik ama bizim zamanımızda en iyi sunuculardan birisiydi "minetürk network" bunu aynı şekilde ilerleteceğine inanıyorum eski server kurucularındanız illa ki hatırlarsın beni yolun açık olsun herhangi bir sıkıntı olursa mail üzerinden ulaşırsın kolay gelsin..

Konu düzeni çok güzel olmuş.
Teşekkürler, Ertan abi bende çok uğraşıyorum kaliteli bir sunucu olsun diye baya biraz daha uğraşmam gerekiyor hemen olcak diye bir şey yok zaten seviliyorsunuz <3

Başlığınızdaki "Factions UIDD"yi "Factions UUID" olarak değiştirmeniz gerek yazım hatası var.

Başlığınızdaki "Factions UIDD"yi "Factions UUID" olarak değiştirmeniz gerek yazım hatası var.
Ayarladım, bilgi için teşekkürler yazım yanlışı yapmışım orada. Kafanı takma böyle gereksiz şeylere.

Sunucu Bir Harika Baş Yapık Başarınızın Devamını Diliyorum

Eski MineTürkün tadı yok gibi ama yinede güzel bir sunucu olmuş.

Eski MineTürkün tadı yok gibi ama yinede güzel bir sunucu olmuş.
Sunucumuzda pek oynadığını görmedim eski minetürk'dede oynadığını görmedim,ama ginede teşekkürler bu yorumun için minik insan.

Konu Tasarımı ve Yapılar Müthiş Olmuş Elinize Sağlık

Konu Tasarımı ve Yapılar Müthiş Olmuş Elinize Sağlık
Teşekkürler, bazıları laf sokacak bir yer bulamayınca plugin paketini parayla özel olarak yaptırdığımız için laf sokuyor kıskanmak çok komik inşallah böyle düşünenleri dinlemeyip sunucumuzda oynuyorsundur iyi günler.

cidden güzel servermiş

Sunucumuz aktiftir, iyi tatiller.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl