MineTürk Network
Play.MineTurkNW. Net
- Elmaslar
- 71
- Minecraft
- CanerArtuc
Discord:
CanerARTUC | ValseFTW#0046
umarım, bizde nereye gideceğini bilmiyoruz.umarım küçük olmaz...
Teşekkürler. yakın zamanda daha gelişmişlerinide yapacağız sadece çalışma yapıyoruz daha ne kadar iyi yapabilirsek işte :)Küçük yapmamaya özen gösterin güzel gidiyorsunuz umarım karşılığını alırsınız.
Teşekkürler, eğlenmek için yaptık kafa dağıtıyoruz bunları yaparken başlarken aklımızda hiç bir şey yoktu ekleye ekleye bu hale geldi :)Artık böyle yazılı bir şekil de lobi yapan kaldı mı örnek (skyblock faction) gibi daha güzel bir şey yapabilirdiniz ama buda iyidir iyi eğlenceler.
@๖̶̶̶ۣۣۜۜ͜ζ͜͡ GamingPro#5857
Teşekkürler, değişik bir şeyler denedik :)Yukardan bakıldığında çok hoş ama yakından pek beğenmedim.
Belirli bir sunucuda kullanmıcaz sadece map projelerini yapıp daha çok geliştiricez yani bi nevi eğitim gibi bir şey :)Böyle maplardan pek hoşlanmıyorum Yani bence eskide akaldı factio nskyblock giib 4 e ayırmak. 1 ana yol ile npc eklesen daha iyi olurdu genel oalrak sw lerde öyle zaten.
Furkan Oruc#8686
Özgün şeyler yapmaya çalışıyoruz o an ne fikrimiz varsa uyguluyoruz map arama çabasında değiliz kafa dağıtma amaçlı.Schematic kullanarak daha güzel hala getire bilirsin
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!