MinetionHub |Gerçekleri yaşamanız için bir adım daha ilerisi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Jcicosn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.152

Jcicosn

Hayata küskün bir öğrenci
Elmaslar
103
Minecraft
Jcicosn

Discord:

Elon Musk#3678

konutasarımıminetionhub.png

Başarılar, umarım iyi yerlere gelirsiniz.

Başarılar dilerim, harika!

İyi gözüküyor.

Başarılar umarım umut ettiğiniz yerlere gelebilirsiniz. Hayırlı satışlar.

Güzel konu, başarılar ve bol kazançlar.

Başarılar dilerim, harika!
Kendi tasarımı yaptığın bir yere olağan üstü yorumlar yapıyorsun fakat başka tüm satış yapan kişilerin sunucularını eleştiri yağmuruna tutuyorsun?

Kendi tasarımı yaptığın bir yere olağan üstü yorumlar yapıyorsun fakat başka tüm satış yapan kişilerin sunucularını eleştiri yağmuruna tutuyorsun?
Ondan farksız değilsin : ) Bir konu açıyorsun ve tüm adamlarını oraya yollayıp iyi yorumlar yapmasını istiyorsun. Üstüne üstlük başkalarını eleştirip haddin olmayan şeyler söylüyorsun.
Birde sen kendini beğenmişlik yapıp ego kasıyorsun o kendini değil kendi yaptığını beğeniyor.

Bu arada konu güzel olmuş umarım çok iyi yerlere gelirsiniz

Hizmetlerini kendim de biliyorum, haklıya hakkını vermesini bilirim eğer kendi sunucundan vs bahsediyorsan buna iyi yorum yapmamı bekleme.

Hizmetlerini kendim de biliyorum, haklıya hakkını vermesini bilirim eğer kendi sunucundan vs bahsediyorsan buna iyi yorum yapmamı bekleme.
Haziranda atmışlar sence de çok geç olmadı mı ?

Başarılar dilerim.

Hoş duruyor. Başarılar dilerim :evet:

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl