MineTC - Büyük Proje için Yektili Alımı - Hemen Başvur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kola

Dı Koka-Kola
Elmaslar
322
5DdvMq.png

Öncelikle merhaba değerli üyeler & MC-TR yetkilileri;
Bugün MineTC adlı sunucumuz için alım forumu yapacağız
Sunucumuz HUB olarak açılacaktır. Üstünde çalışıyoruz ve profesyonel bir ekip aramaktayız
Eğer sizde bizim aramızda olmak istiyorsanız ekibe katılmak için başvuru formunu doldurun :)
Discord kullanımı zorunludur eğer aşağıdakilerden bir tanesini bile eksik olursa kabul edilmezsiniz.
_____________________________________________________________________________________________
Moderatör Alımı:
- BİTTİ -
Discord İsminiz:
Kendinizden bahsedin:
Örnek yapılarınız:
Ne kadar zamandır mimarsınız:
Mimari yapı resimleriniz:
Mimarilik seviyeniz(Acemi,Amatör,Orta,Usta,Profesyonel):

Son düzenleme:
İsim:Furkan
Discord İsminiz:Skyp var ==Furkan Oruc
Kendinizden bahsedin:3 yıllık pluginırım tecrubem var
Neden moderatör olmak istiyorsunuz ?:elbette bu gorevi gayet yerine getiririm

Moderatör Alımı:

İsim:Feyzullah Duman
Discord İsminiz: unttum eklerim
Kendinizden bahsedin:21 yaşındayım 3 yıldır minecraft ve minecraft ilgi sorunlar ile iç iceyim elimden geldiğince yardım etmeyi severim ve paylaşımcıyım
Neden moderatör olmak istiyorsunuz ?:Kola benim eski dostum onun sw de olmak bana bir şerefdemektir kendisini severim oda beni severim onu yanında olmak isterim

İsim: Ege
Discord İsminiz: -
Kendinizden bahsedin: Beni tanıyan tanır, bildiğim yazılım dilleri arasında Java, HTML, Skript ve C++ var. Çok ünlü sunucularda deneyimlerim oldu. Kimisi uzun dönem kimisi kısa dönem. 4 yıllık tecrübem var -2014-2018-. İngilizce ve İspanyolca biliyorum. Cola falan tanır zaten beni.
Neden moderatör olmak istiyorsunuz ?: Minecrafta geri döndüm üniversite sınavlarına hazırlanıyordum. Moderatörlüğümü sürdürürken istediğiniz yazılım (Java-Skript-HTML) yapabilirim.​

İsim:Furkan
Discord İsminiz:Skyp var ==Furkan Oruc
Kendinizden bahsedin:3 yıllık pluginırım tecrubem var
Discordunuz olmadığı için rededildiniz
Moderatör Alımı:

İsim:Feyzullah Duman
Discord İsminiz: unttum eklerim
Kendinizden bahsedin:21 yaşındayım 3 yıldır minecraft ve minecraft ilgi sorunlar ile iç iceyim elimden geldiğince yardım etmeyi severim ve paylaşımcıyım
Neden moderatör olmak istiyorsunuz ?:Kola benim eski dostum onun sw de olmak bana bir şerefdemektir kendisini severim oda beni severim onu yanında olmak isterim
Kabul edildiniz. Discord adresimizi özelden ileteceğim
İsim: Ege
Discord İsminiz: -
Kendinizden bahsedin: Beni tanıyan tanır, bildiğim yazılım dilleri arasında Java, HTML, Skript ve C++ var. Çok ünlü sunucularda deneyimlerim oldu. Kimisi uzun dönem kimisi kısa dönem. 4 yıllık tecrübem var -2014-2018-. İngilizce ve İspanyolca biliyorum. Cola falan tanır zaten beni.
Neden moderatör olmak istiyorsunuz ?: Minecrafta geri döndüm üniversite sınavlarına hazırlanıyordum. Moderatörlüğümü sürdürürken istediğiniz yazılım (Java-Skript-HTML) yapabilirim.​
Kabul edildiniz Discord adresimizi özelden ileteceğim.

İsim: Berk Taştan
Discord İsminiz: Berk_Bey
Kendinizden bahsedin: 18 yaşındayım 5 yıldır kendi sunucumu açtım sonradan kapattım ve kendi plugin paketlerim var canım sıkılınca paket kodluyorum oyunda oyuncuları yardım edeciğime emininim ve inanıyorum
Neden moderatör olmak istiyorsunuz ?: sunucuya ve oyuncuları iyi davranmak ve adaleti yerine getirim elbette bu görevi yerine getirim

İsim: Berk Taştan
Discord İsminiz: Berk_Bey
Kendinizden bahsedin: 18 yaşındayım 5 yıldır kendi sunucumu açtım sonradan kapattım ve kendi plugin paketlerim var canım sıkılınca paket kodluyorum oyunda oyuncuları yardım edeciğime emininim ve inanıyorum
Neden moderatör olmak istiyorsunuz ?: sunucuya ve oyuncuları iyi davranmak ve adaleti yerine getirim elbette bu görevi yerine getirim
Kabul edildiniz discordu özelden ileteceğim[DOUBLEPOST=1516627370,1516616988][/DOUBLEPOST]GÜNCELLLL

5DdvMq.png

Öncelikle merhaba değerli üyeler & MC-TR yetkilileri;
Bugün MineTC adlı sunucumuz için alım forumu yapacağız
Sunucumuz HUB olarak açılacaktır. Üstünde çalışıyoruz ve profesyonel bir ekip aramaktayız
Eğer sizde bizim aramızda olmak istiyorsanız ekibe katılmak için başvuru formunu doldurun :)
Discord kullanımı zorunludur eğer aşağıdakilerden bir tanesini bile eksik olursa kabul edilmezsiniz.
_____________________________________________________________________________________________
Moderatör Alımı:

İsim:
Kendinizden bahsedin:
Neden moderatör olmak istiyorsunuz ?:
Discord İsminiz:
Kendinizden bahsedin:
Örnek yapılarınız(RESİM YOKSA KABUL EDİLMEZ.):
[DOUBLEPOST=1516637346,1516637225][/DOUBLEPOST]Moderatör Alımı:

İsim:Hasancan Akar
Discord İsminiz:AkarJR
Kendinizden bahsedin:4 Yıldır Minecraft oynuyorum ve şuana kadar 3 server açtım. Ayrıca çeşitli sunucularda çeşitli yetkiler aldım
Neden moderatör olmak istiyorsunuz ?: Çünkü daha önce de moderatörlük yaptım ve bu sunucuda da yapabileceğimi düşünüyorum.

[DOUBLEPOST=1516637346,1516637225][/DOUBLEPOST]Moderatör Alımı:

İsim:Hasancan Akar
Discord İsminiz:AkarJR
Kendinizden bahsedin:4 Yıldır Minecraft oynuyorum ve şuana kadar 3 server açtım. Ayrıca çeşitli sunucularda çeşitli yetkiler aldım
Neden moderatör olmak istiyorsunuz ?: Çünkü daha önce de moderatörlük yaptım ve bu sunucuda da yapabileceğimi düşünüyorum.
Kabul edilmediniz.

İsim:Tuna
Discord İsminiz: Skype Var:tunahack1
Kendinizden bahsedin:mod

İsim:Tuna
Discord İsminiz: Skype Var:tunahack1
Kendinizden bahsedin:mod
Discordunuz olmadığı için rededildiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl