Tasarım Minesyum Network konu tasarımı çalışması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Akrei!
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.392
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Akrei!

Sans commentaire.
Elmaslar
672
Minecraft
zero2

Discord:

Akrei#9940

Merhabalar, bugün sizlere Sahibi olduğum MINESYUM NETWORK için yapmış olduğum konu tasarımını göstereceğim.
Tasarımı sade tutmak istedim ki ortaya sade ve göze güzel gelen bir tasarım çıkardığımı düşünmekteyim.
Sizinde görüşlerinizi bekliyorum. ^^

ana.png
alt.png
sistem.png
sistem.png
sistem.png
sistem.png
görseller.png

Son düzenleme:
Tasarım güzel biraz ve bence imzanı duzenlemelisin imzada veace konuda disocrdun akrei ??

Premium yok değişemiyorum, discord nickim normalde Akrei'de değildi ama değiştim.:D
Onu demiyorum profil bağlantıda discord adın Aerthus ancak konu insanda Veace onu duzeltmelisin diyorum ??

Yazılar hoş gözükmüyor daha yoğunlaşabilirsin yazı bölümüne şahsen tarzını beğendim fakat eksikleri ve hataları var.

Güzel olmuş fakat biraz sade kalmış başarılar....

1. ve 2. sayfada bazı yerler kötü durmuş gibi geldi onun dışında ne yalan söyleyeyim beğendim ellerine sağlık.

1. ve 2. sayfada bazı yerler kötü durmuş gibi geldi onun dışında ne yalan söyleyeyim beğendim ellerine sağlık.
Mesela nereler kötü durmuş gibi, dikkat etmediğim yerler olabilir düzeltiriz.

Çok az sayfa olmuş,ek olarak yazıları güzelleştirebilirsiniz başarılar.

Tasarımda bazı yerlerde yazılar okunamıyordu, onları düzelttim ek olaraktan ilk sayfadaki "MİNESYUM NETWORK" yazısınada bir kaç efektlendirme ekledim.

Atakan 1.5 yıldır halen aynı kalitede kalmışsın kendini geliştirmeye çalış.

Atakan 1.5 yıldır halen aynı kalitede kalmışsın kendini geliştirmeye çalış.
1.5 yıldır tasarım yapmıyorum ki zaten çoğu şeyi unuttum + rig wallpaper vs .. paketimde kayboldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl