Tasarım MİNESYUM LOGO TASARIMI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Serdar098
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.046
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Serdar098

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
102
minesyum_2.png

Biraz fazla amatör gibi duruyor, yine de gelişebileceğini düşünüyorum.

- Minesyum yazısı çok parlıyor, ne yazdığını okurken zorlanıyor insan
- Alt taraftaki Network yazısı da 3D yapılabilir
- Network yazısının bulunduğu kutunun rengi Minesyum yazısının rengiyle uymamış, kötü duruyor
- Kutuyu Minesyum yazısının üstüne taşıyabilirsin, yazının bir kısmını kaplarsa daha güzel bir görünüm verebileceğini düşünüyorum.
- Kutuyu arkaya doğru biraz fazla yatırmışsın gibi sanki, biraz daha az eğim vermeyi deneyebilirsin.

Günümüzün klasik logo tasarımlarından pek farkını göremesem de güzel bir logo çalışması olmuş ki şahsen çok beğendim. Eline sağlık :<3: ☕

Emek verilmiş güzel bir logo fakat çok parlak gözüküyor eline sağlık.

Güzel Logo Tasarımı Fakat Arkadaşlarında Dedigi Gibi Cok parlıyor onu düzelte bilirseniz güzel olur. beğendim ama iyi çalışmalar.

1. olarak üst kısım cidden çok kötü duruyor okunmuyor çok parlıyor,
2. olarak alttaki kısım bir resim üzerinden kesilip konduğu çok belli üstündeki text 3d değil buradan çok anlaşılıyor bence kendi özgün tasarımlarınızı yapın

1. olarak üst kısım cidden çok kötü duruyor okunmuyor çok parlıyor,
2. olarak alttaki kısım bir resim üzerinden kesilip konduğu çok belli üstündeki text 3d değil buradan çok anlaşılıyor bence kendi özgün tasarımlarınızı yapın
yooo text i c4d de 3d olarak yaptım alltakinde c4d den box yapıp şekil verdikten sonra photoshopta birleştirdim 2 3 yıldır ilk çalışmam.

yooo text i c4d de 3d olarak yaptım alltakinde c4d den box yapıp şekil verdikten sonra photoshopta birleştirdim 2 3 yıldır ilk çalışmam.
2 3 yıldır ilk çalışman olduğu belli oluyor üstteki texti 3d yapıp da alttaki texti photoshopda eklemen şüphe uyandırıyor

2 3 yıldır ilk çalışman olduğu belli oluyor üstteki texti 3d yapıp da alttaki texti photoshopda eklemen şüphe uyandırıyor

Burası kavga için açılmadı eleştirilerinize saygı duyarım fakat boş yere kavga etmeyin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl