Uzun süredir üzerinde kafa patlattığım, klasik Minecraft sunucu yapılarının dışına çıkmayı hedefleyen bir proje üzerinde çalışıyorum. Amacım hazır sistemleri bir araya getirip alışılmış bir yapı geliştirmek değil; bunu istemiyorum. İstediğim yapı, oyuncunun kararlarının gerçekten etkili olduğu, strateji geliştirmek zorunda kaldığı, mekaniklerin birbirini etkilediği daha derin bir yapı oluşturmak. Bu süreçte özellikle altyapı tarafını güçlü kurmaya çalışıyorum. Şu anda klasik plugin mantığının ötesine geçebilmek için Minestom tarafını ciddi şekilde değerlendiriyor ve geliştirmeler yapıyorum çünkü bazı sistemleri doğrudan mevcut sunucu mantığına eklemek yerine, davranışlarını daha kontrollü şekilde inşa etmek istiyorum.
Birlikte düşünebileceğim ve gerçekten katkı sunabilecek kişiler arıyorum.
Özellikle:
İletişime geçmek isteyenler Discord üzerinden heykofuma kullanıcı adıyla bana ulaşabilir. Discord tarafında yeniyim, bu yüzden bazı şeylere alışmaya çalışıyorum ama aktif olmaya dikkat ediyorum. İsteyenler ayrıca [email protected] adresine de yazabilir.
Birlikte düşünebileceğim ve gerçekten katkı sunabilecek kişiler arıyorum.
Özellikle:
- Java tarafında geliştirme yapabilen
- Minestom veya sunucu altyapılarıyla ilgilenmiş olan
- oyun içi sistem tasarlayabilen
- progression, ekonomi ve denge tarafında fikir üretebilen
- uzun vadeli ilerleyebilecek kişiler
İletişime geçmek isteyenler Discord üzerinden heykofuma kullanıcı adıyla bana ulaşabilir. Discord tarafında yeniyim, bu yüzden bazı şeylere alışmaya çalışıyorum ama aktif olmaya dikkat ediyorum. İsteyenler ayrıca [email protected] adresine de yazabilir.