Bulundu Minestom tabanlı özgün bir Minecraft sunucusu için birlikte çalışabileceğim kişiler arıyorum.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kofuma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 171
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kofuma

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
2
Uzun süredir üzerinde kafa patlattığım, klasik Minecraft sunucu yapılarının dışına çıkmayı hedefleyen bir proje üzerinde çalışıyorum. Amacım hazır sistemleri bir araya getirip alışılmış bir yapı geliştirmek değil; bunu istemiyorum. İstediğim yapı, oyuncunun kararlarının gerçekten etkili olduğu, strateji geliştirmek zorunda kaldığı, mekaniklerin birbirini etkilediği daha derin bir yapı oluşturmak. Bu süreçte özellikle altyapı tarafını güçlü kurmaya çalışıyorum. Şu anda klasik plugin mantığının ötesine geçebilmek için Minestom tarafını ciddi şekilde değerlendiriyor ve geliştirmeler yapıyorum çünkü bazı sistemleri doğrudan mevcut sunucu mantığına eklemek yerine, davranışlarını daha kontrollü şekilde inşa etmek istiyorum.

Birlikte düşünebileceğim ve gerçekten katkı sunabilecek kişiler arıyorum.

Özellikle:
  • Java tarafında geliştirme yapabilen
  • Minestom veya sunucu altyapılarıyla ilgilenmiş olan
  • oyun içi sistem tasarlayabilen
  • progression, ekonomi ve denge tarafında fikir üretebilen
  • uzun vadeli ilerleyebilecek kişiler
Benim için önemli olan sadece kod değil. Kodlama en kolay sürece dönüştü, yapay zeka var artık. Aradığım kurulan sistemin mantığını birlikte geliştirebilecek birilerini bulmak. Ücret konusunda da emeğin karşılıksız kalmasını istemem. İmkânlar ölçüsünde olabilecek en cömert yaklaşımı göstermeye çalışacağım ancak bu kısmı forum üzerinden yazmak yerine birebir görüşerek konuşmayı daha doğru buluyorum.

İletişime geçmek isteyenler Discord üzerinden heykofuma kullanıcı adıyla bana ulaşabilir. Discord tarafında yeniyim, bu yüzden bazı şeylere alışmaya çalışıyorum ama aktif olmaya dikkat ediyorum. İsteyenler ayrıca [email protected] adresine de yazabilir.

Hocam düşünceniz çok güzel ama dürüst olmak gerekirse Türkiye'deki minecraft topluluğu yeniliğe açık değil pazar klasikleşmiş oyun modları üzerinden dönüyor, uzun sabır,zaman ve dikkat gerektiren bir proje ve oldukçada riskli projenin detaylarını öğrenmeyi ve yardımcı olmayı isterim discord adresim üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Umarım bulursunuz. Bol kazançlar dilerim kolay gelsin.
Projenizde başarılar. İyi forumlar.

Ayrıca bence bu isteklerinizi biraz daha esnek tutabilirsiniz gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl