MineSkull | 1.8 - 1.14 | 64GB RAM | 150+ Online | Dev Eventler Ve Birçok Eğlence Dolu Oyunlar - www.MineSkull.net

YENİ OYUN HANGİSİ OLSUN

• Kullanılan toplam oy
    32

SemihFRKN

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Sunucu İP Adresi: play.MineSkull.net
Sunucu İP Adresi: play.BayDoktor.com
Sürüm: 1.8 - 1.14
Website:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

YENİ OYUN SURVİVAL EKLENİYOR! - SUNUCUMUZ YOUTUBERLER TARAFINDAN DESTEKLENMEKTEDİR.
PARA ÖDÜLÜ DUYURUSU RESMİ İNSTAGRAM HESAPLARINDA VS. MEVCUTTUR HERGÜN YAYINLAR AÇILMAKTADIR.

ClickBait Diyenler İçin;
Baydoktor,saniyebey,Oğuz Aslan ve birçok youtuberin Discordunda sunucumuz paylaşılmakta hergün ve resmi hesaplarında videolar bulunmaktadır. Detaylı videolar sitemize eklenmiştir kanıtlar için inceleyebilirsiniz.
Örnek Video Link:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Daha fazla video sitemizde mevcuttur.

PARA ÖDÜLÜ TÜM DETAYLARI SİTEMİZDE MEVCUTTUR!
16 Ağustos 2019 24:00 'da is top da olan ilk 10 kişiye nakit para ödülü verilecektir!

İS TOP SIRALAMASINDA

1.'ye 750 TL

2.'ye 400 TL

3.'ye 200 TL

4-5.'ye 100 TL

6-7-8-9-10.'ya 50'şer TL NAKİT PARA ÖDÜLÜ

16 Ağustos Tarihine Kadar En Çok Kredi Yükleyen Oyuncumuza 200 TL NAKİT HEDİYESİ!

cHd5zN.gif

3TbzWH.png

2019-08-09_19.47.21.png

2019-08-09_19.47.41.png

2019-08-09_19.48.24.png

25PzxH.gif

Sunucu İP Adresi: play.MineSkull.net
Sürüm: 1.8 - 1.14
Website:

YENİ OYUN SURVİVAL EKLENİYOR!

Son düzenleme:
Maşallah bu click bait kimsenin aklına gelmezdi :D

2000TL nakit para içerikli bir yazıya tıkladım fakat sunucu tanıtımı çıktı :enteresan:

Konu tasarımı ve haritalar güzel :) Başarılar

Konu tasarımı iyi ama 2000tl nerdr ben para istiyorum click bait değil

Mükemmel tasarım, mükemmel reklam, mükemmel clickbait.​

Para göremiyorum? Nice ClickBait.

2000 ₺ yi 200₺ gördüm buna mı güleyim click bait e mi ?

Tasarımla şişirilmiş klişe sunuculardan biri daha. Tek farkı tasarımlar her geçen gün daha da güzelleşiyor böyle sunucularda. Tek bir farklılık bile yok. Üstüne çekirdek sistemde değil. Milleti buraya kandırarak çekmek ve java fotoğrafı koyman da ayrı ironi :D

Tasarımla şişirilmiş klişe sunuculardan biri daha. Tek farkı tasarımlar her geçen gün daha da güzelleşiyor böyle sunucularda. Tek bir farklılık bile yok. Üstüne çekirdek sistemde değil. Milleti buraya kandırarak çekmek ve java fotoğrafı koyman da ayrı ironi :D
Lütfen, lütfen saygısızlık yapmayın :D (ironi)

Konu tasarımınızı beğendim, haritalardan 2. Görselde olan yapıyı beğenmedim. Şimdi merak ettiğim bir şey var, profil fotoğrafınız da Java var ve sanırım eklenti geliştirmeyi biliyorsunuz. Merak ediyorum sunucunuza özel eklenti yaptınız mı? (Minecraft oynamadığım için girmedim sunucuya) ve eklemek istediğim ek bir şey daha var. İnsanların ilgisini çekmeyi çok iyi biliyorsunuz ve çok iyi kullanıyorsunuz :p

2000 bin dolar nerde hani.

Forum yetkililerinin buna alet olması gerçekten beni üzdü.

Ve oyuncu için herşeyi yapan bir sunucu daha!

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl