Proje Mineroz | Sistem Önerilerinizi Bekliyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Alfredo'

aynen kardeşim aras kargo, aç kapıyı
Elmaslar
118

Discord:

berqtcann

mıneroz.png

Merhaba MC-TR üyeleri!

Açacağım SkyBlock sunucusu için sistem önerilerinizi bekliyorum. Klasik SkyBlock sunucularından herkes sıkılmıştır diye düşünüyorum. Mineroz adı altında açılacak olan sunucumuz, klasik SkyBlock sunucularından farklı olacaktır. Sistem önerilerinizi veya şunu yaparsan daha güzel olur dediğiniz şeyleri konunun altına yorum olarak yazabilirsiniz.

Reklam sistemi (Panolu) hologramla değil PNG ile

Bu foruma girince neden sürekli kendi ile çelişen insanlarla karşılaşıyorum? Diyorsunuz ki bu sunucu diğerlerinden farklı olucak sonra da bizden sistem önerisi istiyorsunuz.

Bu foruma girince neden sürekli kendi ile çelişen insanlarla karşılaşıyorum? Diyorsunuz ki bu sunucu diğerlerinden farklı olucak sonra da bizden sistem önerisi istiyorsunuz.
İlk olarak, bizim paketimizin planlaması yapıldı. İçinde diğer sunucularda olmayan sistemlerimiz hazır. İkinci olarak, sizlerinde görüşünü merak ettiğim için böyle bir konu açtım. Boş yorum yapmak yerine kendi işine bakmaya ne dersin? Her şeyi kötüleme, yorum yapmak için yorum yapma çabaları?​

Çünkü oyuncuların istediği eşsiz sistemleri eklemek istiyor arkadaş çok gereksiz yükselmişsiniz.

İlk olarak, bizim paketimizin planlaması yapıldı. İçinde diğer sunucularda olmayan sistemlerimiz hazır. İkinci olarak, sizlerinde görüşünü merak ettiğim için böyle bir konu açtım. Boş yorum yapmak yerine kendi işine bakmaya ne dersin? Her şeyi kötüleme, yorum yapmak için yorum yapma çabaları?​
Her gün aynı sistemler ile sunucu açan bir topluluktan sunucunuz için öneri istiyorsunuz.

Her gün aynı sistemler ile sunucu açan bir topluluktan sunucunuz için öneri istiyorsunuz.
Klasik sunucusu olmayan, işinde başarılı olan bir sürü arkadaşlar var. Bunların önerisini neden duymak istemeyeyim? Bu konuyu açma sebeplerimden biriside önerilerini duymaktı. Ayrıca, sistem önerisi almak ile, sunucunun klasik olacağı ne malum?​

@Cheeisy 'e katılıyorum ayrıyeten " İkinci olarak, sizlerinde görüşünü merak ettiğim için böyle bir konu açtım." demişsiniz fakat buradaki önerilerle ne kadar iyi sistemler yapabilirsiniz? burada önerilecek sistemler zaten yıllardır olan sistemler olacaktır büyük ihtimal.
Sunucunuzda başarılar

@Cheeisy 'e katılıyorum ayrıyeten " İkinci olarak, sizlerinde görüşünü merak ettiğim için böyle bir konu açtım." demişsiniz fakat buradaki önerilerle ne kadar iyi sistemler yapabilirsiniz? burada önerilecek sistemler zaten yıllardır olan sistemler olacaktır büyük ihtimal.
Sunucunuzda başarılar
Tabii bu senin görüşün. Ben sizlerden de fikir almak için bu konuyu açmak istedim. Yorum yapmak için yorum yapıyorsunuz, konuyla alakası olmayan şeyler yazıyorsunuz. "Sistem Önerisi" konu başlığı, sizin yazdığınız yorumlar gereksiz. Lütfen boş yorum yapmak yerine, sistem önerisi yapabilirsiniz. Örneğin; Uzay Etkinliği ekleyebilirsiniz vs.

Başarı dileğin için teşekkür ediyorum.​

Son düzenleme:
Bir şeyler eklemeyi düşünen ve bunun da genel oyuncu veya kitlesinden görüş şeklinde alarak yapması kadar mantıklı bir şey yok gibi. Benim gibi kendi kafasına göre sistem eklerse sonradan beğenilemiyor :D
wiki.rigelmc.com sayfasının sistemlerinden beğenilenler: hanedanlık, zindan, unvan, bosslar ve itemlerdi.
Ekleyebileceğin varsa ekleyebilirsin sevilen ve pek olmayan sistemler (Biraz daha basitleştirmeni öneririm :D)

Bir şeyler eklemeyi düşünen ve bunun da genel oyuncu veya kitlesinden görüş şeklinde alarak yapması kadar mantıklı bir şey yok gibi. Benim gibi kendi kafasına göre sistem eklerse sonradan beğenilemiyor :D
wiki.rigelmc.com sayfasının sistemlerinden beğenilenler: hanedanlık, zindan, unvan, bosslar ve itemlerdi.
Ekleyebileceğin varsa ekleyebilirsin sevilen ve pek olmayan sistemler (Biraz daha basitleştirmeni öneririm :D)
Yorumun için teşekkürler.
Tam aradığım yorum. Bazı arkadaşlar yorum yapmak için, yorum yapıyorlar (konuyla alakasız şeyler yazıyorlar).

Sistemler'e göz gezdireceğim. Kendi fikrimden bir şeyler de koyup, sunucuya aktarmaya çalışacağım.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl