Bulundu Minerost ortak/ekib alımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PyramidHead

Kızılsakal Kızıltaş?
Elmaslar
203
Minecraft
Umuts

Discord:

The_Sepultura#8776

Giriş​

Merhabalar ben Umut 16 yaşındayım. 3 yılımı minecaft alanında harcadım. Beni tanıyanlar tanır. Bu zamanda kendimi baya geliştirdim. Birçok minecraft sunucusu açtım Faction, Skyblock, Survival vb. Şimdi yeni bir sunucu Minerost açmaya karar verdim. Sunucu tam farklı olucaktır. İlk Skyblock olarak başlayacağım. Bu sunucu tamamen minecraft sınırların geçmiş bir sunucu olucak. Bunun zor olacağının farkındayım ve bunun için ekib aramaktayım.

Neden Minerost?

Yukardada bahsetdiğim gibi Minerost tamamen farklı bir sunucu olucak. Sunucu özel pixel designlerle, özel itemlerle vb olucaktır. Sunucuya pixel art ve itemsadder bilgimle tamamen yeni itemler ekleyeceğim. Ve burada yer almak ve destek vermek eğlenceli hale getireceğim. Ek olarak blockbench üzerinden yapılmış modellerde sunucuda göreceksiniz. Şuanda Korsan Skyblock üzerinde çalışıyorum aşağıya birkaç görsel ekleyeceğim.

ss1.png

unknown.png

unknown (1).png

unknown (2).png

unknown (3).png

Aradağım Kriterler

1.Minecraft alanında tecrübeli olması.
2.15+ yaş ve üstü olması.
3.Bir projede yer almaması.
4.Saygılı olması ve küfür etmemeli.
5.İmla kurallarına azda olsa dikkat etmeli.

Aradığım Bölümler

1.Rehber
2.Moderator
3.Pluginer
4.Mimar
5.Tasarımcı
6.Bot devolope
r

Ortaklık Şartları

1.Maddi açıdan sıkıntısı olmamalı
2.Minecraft da alanında uzman birisi olmalı
3.Güvenilir geçmişi temiz biri olmalı

NOT: Yukarıdaki kriterleri karşılıyorsanız kendinize göre bölümleri seçip discorddan ulaşabilirsiniz. Okuyan ve katılan herkese teşekkür ederim.

DİSCORD: Sepultura ?#3230

Son düzenleme:

Hayırlısı olsun!

Umarım aradığın kişileri bulursun ?

Başarılar, kendisini severim her konuda yardımcı olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl