RaidenN
Birisi mi Spawnlandı?
Merhaba, Mineroleplay adı altında bir son derece gerçekçi Roleplay yapısına uygun bir sunucu tasarlamaya çalışıyorum. Orta çağ - büyü dünyasına hakim gerçekçi roleplay deneyimi ile birlikte kaliteli ve eğlenceli bir ortam hazırlamaya çalışıyorum. Projem, bazı sıkıntılardan dolayı askıya alınmış durumda fakat tozlu rafların arasında dahi olsa, benimle birlikte çalışacak ekip arkadaşlarına ihtiyacım var. Önceden belirteyim, projem askıda olduğu için şu anlık üzerine fazla düşmeyeceğim. Bunu düşünerekten benimle iletişim kurarsanız sevinirim. Proje ile ilgili detaylı açıklamalar geçici süreliğine oluşturduğum bir web sitesinde yer alıyor oradan inceleyebilirsiniz.
Aranan Yetkili Ekipler:
- Java Kodlayıcısı.
- Builder. 4x / (Dünya Tasarımları ile ilgilenen ve Orta çağ temasına uygun yapılar inşa edebilen)
- İleri Düzey World Painter kullanabilen
- Ortak / (Bu büyük projede bana maddi ve manevi destek çıkabilecek ortak)
- İleri Düzey İtemsAdder kullanabilen
- Mod Designer / (Sıfırdan, mod tasarlayabilen ileri düzey bilgili.)
- Texture Pack Designer & Shader Pack Designer
- 3D Model Tasarımcısı
- Pixel Art Tasarımcısı
Tekrardan ve son kez belirtmek istiyorum ki proje askıya alınmış olduğundan dolayı şimdilik proje için üzerine fazla düşünmüyorum bu yüzden gerekli alım listesini şimdilik bu şekilde oluşturuyorum. Projeye, başvuru gönderecek kişilerin bilmesini istediğim bir diğer nokta ise, proje askıda kaldığı süre boyunca isterlerse başka sunucular ile ilgilenebilirler.
Proje ile ilgili bilgilerin yer aldığı geçici süreliğine oluşturduğum web sitesinin linki:
->
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.