Mineroid Ortak aranıyor!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KeremBeyy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 474
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KeremBeyy

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
123
Minecraft
KeremBeyyy

Discord:

furkann.sr

Merhaba MC-TR üyeleri,

Açmayı planladığım Minecraft sunucusu için bir ekip kurmayı planlıyorum.

Şu anda elimde kurulu site, domain, discord sunucusu ve herseyi hazır survival paketi var. Fakat maddi anlamda tek başıma yeterli olmadığımı düşünüyorum. Detayları discorddan konuşuruz.

Ekibe Hangi Yetkili Alımları Var?

- Ortak (Maddiyat şart)
- Tasarımcı

Neden Biz?
İddialıyız. Piyasada görülmeyen güzel özelliklerle geleceğiz.
Ekibimiz bir aile ortamı gibi olacaktır. Yardımlaşmalar, birlikte yapılan aktiviteler ve daha fazlası...

Kısacası Mineroid:

Oyuncularına alışılmadık bir survival ve skyblock deneyimi yaşatmayı planlayan ve piyasada bulunan sunuculardan farklı olmayı amaçlayan bir sunucu olacaktır.

Şartlarımız Nedir?

- İlk olarak, 13 yaşına girmiş olmanız gerekmektedir.
- Yetkili olacağınız alanda daha önceden tecrübeleriniz olmalıdır.
- Olgun ve ciddi bir kişiliğe sahip olmanız gerekmektedir. Elbette şakalaşmalar olacaktır ama, her şey tadında güzeldir.
- Önemli bir işiniz olmadığı sürece aktif olmanız gerekmektedir.
- Türkçe'yi düzgün kullanabilmeli ve üslubunuza dikkat etmelisiniz.
- Açık fikirli olmak: Açık fikirli olmanız, bizim ve sunucu için çok önemlidir. Geliştiricilerin tıkandığı yerde, bir fikir sunarak, Mineroid'e katkı verebilir ve daha zevkli hâle getirebilirsiniz.
Kısacası yaratıcı biri olmalısınız.
Neden?: Yaratıcı bireylerin daha çok çalışkan ve zeki olduğuna inanıyorum, bu yüzden Mineroid'de görev alabilmek için yaratıcı ve açık fikirli olmanız bir diğer şartımızdır.

Şartları Okudum, Size Nasıl Ulaşabilirim?

Buraya kadar okuyup, şartlara uygun olduğunu düşünüyorsan bizimle iletişime geç!

Discord: Kerem Fatih#2972

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl