Çözüldü MineResetlite Sorunu Yaşıyorum Yardımcı Olabilirmisiniz.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan codsd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.217
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

codsd

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
3
Baştaki [Give NW Maden ] Yazısını Nasıl Değiştirim.?
Bilenler Yardımcı Olursa Sevinirim.

6yLLb3.png

Bu mesaj ne yapınca geliyor tam olarak?

Jar dosyasından veya, massage kısmından değiştireceksin.

@Prisoners anlatmış ama daha detaylı anlatayim forumdan bazıları anlayamayabiliyorlar,
MineResetLite.Jar javasına sağ tıkla winrar ile aç orda "phrases.properties" die bişey olucak içinde yazılar var ancak yabancı dil türkçesini internetden araştırıp bulabilirsin çıkıyor zaten, kendine göre ayarlayabilirsin. ve ordaki reklamları kaldırabilirsin ancak ben pek önermiyorum çünkü 10 15 tane bir sunucuya lazım olunca aynanda çıkarsa düşünsene chat kirlenir o yüzden yazıların gözükmemesini tercih ederim, iyi forumlar.
[DOUBLEPOST=1512658851,1512658779][/DOUBLEPOST]
Jar dosyasından veya, massage kısmından değiştireceksin.
Ayrıca şunuda eklemek isterim MineResetLite'da message die bir kısım yok.[DOUBLEPOST=1512658909][/DOUBLEPOST]
Bu mesaj ne yapınca geliyor tam olarak?
@smt287 hocam bu bir alanı resetlendiği zaman çıkan mesaj yazısı yani yenilendiği zaman.
[DOUBLEPOST=1512658947][/DOUBLEPOST] @Prisoners bende mineresetlite ayarlanmamış vaziyette messages die bişey yok kusuruma bakma :)[DOUBLEPOST=1512659107][/DOUBLEPOST]Ayrıca bendeki MineResetLite Bukkit veya Spigot'da olan MineResetLite ve içinde messages die bişey yok bu 1 2.cisi arkadaş mineresetlite demiş bu 2 3cüsü ise sendeki plugin ozmn Yenileyici gibi bi ismi falan vardır diğer paketleri araştırırken fark ettim onlarda var :)

Nasıl Düzeltirim Beyler Yardımcı Olurmusun.

mc-trdeki bir paketten alabilirsin sonra editleyebilirsin @IrfanDmn nin paketi gibi

mineresetline kaynaklanmıyor anladığım kadarı ile bildirimin başına Give NW Maden eklemişler nasıl düzeltebilirim

Merhaba, dediklerimi uygularsanız istediğiniz yere ulaşacaksınız.
Mineresetlite jarını winrar ile açın. phrases.properties dosyasını açın ve ordan değiştirin -_-

Umarım sorununuz çözülmüştür.
Bende bu çözüm önerilerinde bulunacaktım.
Sorun çözülürse belirtin.

Jarı copy yapın masaüstüne atın sw çalışırken yapamazsınız anlatacığım işlemi. Jara sağ tıklayıp Winrar a tıklayıp dosyalar çıkıcak oradan bulun ve değiştirin videosu varmı bilmiyorum.

Sorunum Çözüldü Teşşekkürler @IrfanDmn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl