Çözüldü MineResetLine 1.7.2 Versiyon türkçe atabilirmisiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Manyak228

M.228
Elmaslar
14
Minecraft
Manyak228

Discord:

Mabyak228#05555

Herkeze Meraba arkadaşlar ben manyak228 bugün sizden bi eklenti isticem yanlız bu eklentinin türkçe versiyonun isticem bazı arkadaşlar bu kodları anlamıyor ve oyunda prefixleri kötü gözüküyor yardım edebilirmi
skype adresim yaramazpipi31

Kendin düzenlemeyi deniyebilirsin ayrıca oyuncuların anlamasını gerektirecek bi mevzu yok sen ayarlarsın orası yenilenir.
Kullanımı konusunda bilgin yoksa o zaman yardımcı olayım.

Herkeze Meraba arkadaşlar ben manyak228 bugün sizden bi eklenti isticem yanlız bu eklentinin türkçe versiyonun isticem bazı arkadaşlar bu kodları anlamıyor ve oyunda prefixleri kötü gözüküyor yardım edebilirmi
skype adresim yaramazpipi31
Bir plugini türkçeleştirmek kadar kolayı var mı ki :) eğer config den olmuyor ise plugini winrar ile aç mesajların olduğu bir dosya mutlaka olmalı essentials gibi oda olmaz ise java ile yapacaksın o işi

Kendin düzenlemeyi deniyebilirsin ayrıca oyuncuların anlamasını gerektirecek bi mevzu yok sen ayarlarsın orası yenilenir.
Kullanımı konusunda bilgin yoksa o zaman yardımcı olayım.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

İnternetten buldum yapan: WitherLegend isimli başka forumdan üye.

Bir plugini türkçeleştirmek kadar kolayı var mı ki :) eğer config den olmuyor ise plugini winrar ile aç mesajların olduğu bir dosya mutlaka olmalı essentials gibi oda olmaz ise java ile yapacaksın o işi

Hepinize Çok Teşekürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl