Tanıtım Minepacks | Sırt Çantası Eklentisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

XBrexorX

Bin bilsen de bir bilene sor.
Elmaslar
193
Minecraft
XBrexorX

Discord:

XBrexorX#2521

Minecraft Sürümleri
1.7, 1.8, 1.9, 1.10, 1.11, 1.12, 1.13, 1.14, 1.15, 1.16, 1.17, 1.18, 1.19
Merhabalar, bugün sizlere Minepacks eklentisini tanıtacağım. Bu eklenti oyununuza taşınabilir bir sırt çantası eklemenizi sağlar.
Bu eklentinin özelliklerine gelirsek, bu eklentinin en iyi özelliği türkçeleştirmeye gerek yok. Eklentinin kendisinin Türkçe dil desteği mevcut.

Bu eklentinin yetkileri sayesinde istediğiniz boyutta bir gruba veya bir oyuncuya sandık atayabilirsiniz.

Eklentinin spigot sayfasında bulunan görselede isterseniz bi bakalım.

1664437687802.png

Taşınabilir Sırt Çantanızı açmak için /backpack komutunu kullanmanız yeterli olucaktır.

Eklentinin Sayfası:

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Dışarıdan bakınca çirkin görünmeyecek mi hocam

Dışarıdan bakınca çirkin görünmeyecek mi hocam
Görüşünüz için teşekkür ederim. Bu eklentinin confiğinden oyuncunun envanterinde bi tane sırt çantası bulunması ayarlanabiliyor. Ve o oyuncu bu sırr çantasını silemiyor, atamıyor. Configtrn bu şeçenek türü yapılırsa oyuncunun komut kullanmasına gerek kalmaz. Ekstaradan bir kaynak paketi kullanılarak sırt çantası daha iyi gözükebilir. Ekran görüntüsü alıcak zamanım olmadığı için ekran görüntüsü almadım, bu yüzden bu özellikten bahsedemedlm. İyi forumlar dileriz.

Elinize sağlık güzel konu, bir sorum olacak bu tür pluginlerde bir sürü dupe açığı oluyor diyorlar bu doğru mu?

bu tip eklentilerde genelde dupe oluyor bunda hiç test yapıldı mı acaba mesela sayfalı envanter eklentisi çok güzeldi ama bu dupe olayı yedi bitirdi

çok güzel bir tanıtım olmuş farklı ayarlamalarla biraz daha geliştirilebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl