● MineLiveTR Sunucusu Logo Tanıtımı | Aşk Emek İster ღ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MineLive TR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.764

MineLive TR

Oyna.Minelive.network
Elmaslar
89
Minecraft
MineLive
Hey herkese mutlu yıllar
Bugün sizlere bir Türk / Türkiye projesi olan

MineLiveTR sunucusunun logosunu tanıtmak istedim
Yapımı 3 aşamadan oluşup başlangıç ve bitiş 4 gün sürdü
Ozaman fazla uzatmadan

Not:
Fikirleriniz benim | bizim ve MineLiveTR ekibi için önem taşıyor
Proje Sahibi @WinstonTR

1.png

[S

Bir kaç kişi yanlış anlamış ben yapmadım yabancı bir arkadaş tarafından ücretli bir şekilde bizim için yapıldı

Son düzenleme:
Gayet hoş, şahsen ilk logoya bayıldım.

Kim yaptıysa elleri dert görmesin, gerçekten çok hoş olmuş. Aynı zamanda yeni tasarımınız hayırlı olsun :)

Harika bir logolar yapmışsın başarılar :)
Teşekkürler efendim Logomuzu Yabancı bir arkadaşımız yaptı :)
Gayet hoş, şahsen ilk logoya bayıldım.
Teşekkürler beğenmene sevindim :)

Kim yaptıysa elleri dert görmesin, gerçekten çok hoş olmuş. Aynı zamanda yeni tasarımınız hayırlı olsun :)
Teşekkürler :) beğenmene sevindim

Logo gerçekten harika, yapan kişi ile aktif konuşmalarım mevcut Türkiye'ye böyle logo hizmeti getirmek isterdim fakat bu logonun emeğinin fiyatını veren olmadığı için pasif tutuyorum.

Logo gerçekten harika, yapan kişi ile aktif konuşmalarım mevcut Türkiye'ye böyle logo hizmeti getirmek isterdim fakat bu logonun emeğinin fiyatını veren olmadığı için pasif tutuyorum.

Evet gönül isterdi ki Türkiye piyasasından biri ile bu konuda çalışmak
ama emek isteyen bir iş malesef ki ülkemizde emek pek dikkate alınmıyor verilen fiyatlar a tepkiler yoğun oluyor

bu logoyu kaça yaptıra biliriz aşık oldumda @MineLive TR

Wow ama güzel logo ama tabiki @Creative Spects kadar güzel logo yapan olmasada :)
:) kendisi ile samimi bir dostluğumuz mevcut bu logoyu yaptırdığımız zaman kendisi daha logo işine girişmemişti bu yüzden kendisi ile çalışamadım ama konu tasarımımız kendi ekibi tarafından yapıldı ileride launcher ve launcher tasarımımızı da kendilerine yaptıracağız

Gayet Başarılı bir çalışma ellerine sağlık

Wow ama güzel logo ama tabiki @Creative Spects kadar güzel logo yapan olmasada :)
Değerli yorumun için teşekkür ederim, Model logo Creative Spects olarak Yurt Dışına biz sunduktan sonra Türkiye'de getirdik bu hizmeti model logosunu bizden iyi yapan yoktur buna eminim. Fakat dijital çizim işinde ustalaşmış bir çok yurtdışından kişi tanıyorum aktif olarak konuştuğum çok kişi mevcut bana göre en başarılısı Totally ve Bratu dijital çizimi Creative Spects ekibinde'de yapılmaktadır profesyonel bir şekilde fakat Türkiye'de bu fiyatı karşılayacak bir sunucu sahibi şuan bulamadık satın almak istiyen tüm kullanıcılara her zaman hizmet vermeye devam edeceğim.

Arkası transparan olan halinde sanki biraz (-) yönden bir durum yaşanmış. Ama background bulunan haline bayıldım! :)

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl