MİNELES | [mc.mineles.com] ~ AÇILIŞ 1 HAZİRAN 20:30 ~ +75 GÖREV, VAHŞİ SAVAŞÇI DENEYİMİ, KOTH, ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER, SEZONLAR, EDİT, DEPO VE DAHASI...

Sunucumuzu nasıl buldunuz?

• Kullanılan toplam oy
    28
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sunucunuz çok kaliteli agaaaaaaa

Kendine fazla güveniyor gibisin. Daha iyisini yapma konusunda seninle her türlü kapışabilirim. :)

Daha iyisini yapabiliyo olsaydınız konudakinden daha iyisini yapardınız değil mi? Konuya bakılırsa da biriyle pek kapışabileceğiniz söylenemez.

Sistemler her sunucuda olan sistemler. Tasarıma göz atınca oturup üstünde durduğunuz bir sistem göremiyorum. Sadece Koth sistemini ilk defa gördüm. Bu kadar iddialı bir bildirime daha özel bi sunucu beklerdim açıkcası.

Bu kadar negatif yoruma üzülebilirsiniz ama görüyorum ki bütçeniz var üstünde durup daha iyisini yapabilirsiniz başarılar^

Öncelikle Selam!

Amacım seni hedeflerinden soğutmak değil, konuyu baltalamak hiç değil, fakat konu başligindaki iddialı yazi ile sunucudaki sistemleri eşdeğer olarak görmek isterdim. Bu denli iddialı bir başlık atılıyor ise bence sistemlerin kendinize özgü ve bu özgünlüğü güzel bir biçimde yorumlamak gerektiğini dusunuyorum. ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl