Çözüldü Minelab sorunsalı, tekrar.

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ÆSIR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 5.148
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu konuda öyle bir yer yazan kısım göremiyorum, sadece sitemiz üzerinde bulunan bir kısımda yazılmış gözüküyor o kısımda zaten ekibimiz tarafından düzeltilmiş olarak görüyorum.
1645561610279.png
 
Kesinlikle burada aesir kardeşime hak veriyorum kendisinide iyi tanırım çoğu script sahibinide tandım zamanımda herkes kullanmıyor biz niye kullanmıyalım tavırı çok yanlış bir tema sizin içiz zor olmaz ayrıca bazı sslerinizde sizden bazı yardımlar istemiş sizde bunu buraya atıyorsunuz konuyla alaka dışı birşey yardım istemek ile şikayet konusu arasında bir anlam göremedim mineos konusundada zaten yakından takip etmiştim zamanında hatta mineosun kullanıldığını duyunca aesir ile birlikte ad aramıştık bence sağlam bir yazı ile karşımıza gelmelisiniz.
Konu ile alakalı değil mi? Attığım görüntülerde konuyu bizzat açan kişinin gerçek yüzünü ortaya döktüm ve ekstra olarak yardım ettiğimi belli etmemek için ilk başta mesajı keserek ilettim fakat arkadaşımız inatla konuşmanın tamamını istediği için yardım mesajlarının da bulunduğu komple mesajlaşmayı buraya ilettim.
 
Konu ile alakalı değil mi? Attığım görüntülerde konuyu bizzat açan kişinin gerçek yüzünü ortaya döktüm ve ekstra olarak yardım ettiğimi belli etmemek için ilk başta mesajı keserek ilettim fakat arkadaşımız inatla konuşmanın tamamını istediği için yardım mesajlarının da bulunduğu komple mesajlaşmayı buraya ilettim.
Yardım istemek mi ? Senden mi ? Böyle şakalar yapma lütfen.
 
Hasan bey sorun şu sizin temayı izinsiz kullandığınız idda ediliyor sizde herkes öyle kullanıyor diyorsunuz yani ben tarafsız durmak istiyorum ama gerçekten verdiğiniz cevaplar hiç belirtici değil
 
@Dark Lord @Cazcez konu gitgide uzuyor ve arkadaş zaten çalıntı kullandığını kabulleniyor daha neyi bekliyoruz hocam ?
 
Bence yeterince kanıt mesajı oldu artık konu kilitlenip yetkililerin incelenmesine bırakılmalı.
 
İlk sayfaları biraz okudum sonra okumaya gerek bile olmadığını fark ettim. Hırsızlık yapıp yakalandıktan sonra şunlar da hırsızlık yapıyor falan demek bir tık komik. Bir de kabullenip çekilmek yerine hala devam edip şikayetçinin de hoş olmayan tavırları olduğunu ve burada paylaşmanın yakışır olmadığını falan söylüyorsunuz anladığım kadarıyla. Bu konunun bu kadar uzaması baya garipmiş xd
 
Konunun daha fazla amacında sapmaması ve tarafımızca detaylı olarak incelenerek muhakeme yapılabilmesi için kilitlenmiştir. 48 saat içerisinde geri dönüş sağlanacaktır.
 
Konu hakkında yapılan incelemeler sonucunda firmanın söz konusu tema/temaları izin almaksızın kullanıp, dağıttığı ve müşterilerine de tema/temaları kendileri tasarlamış gibi tanıttıkları anlaşılmıştır. Bu sebeple firma forumdan iki ay süreyle yasaklandı.

İlgili karara aşağıdaki konudan ulaşabilirsiniz.

TIKLA!
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl
Üst