Çözüldü Minelab sorunsalı, tekrar.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ÆSIR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 5.148
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olm siz ne istiyorsunuz adamlar emeğin hakkıyla iş yapıyo

Boş bir tartışma, foruma taşımak yerine discorddan çözülecek bir konu.

Savunma ve savunmaya gelen destekler şey gibi:

+ Arkadaşlar kendi aranızda konuşmayın! Ahmet niye konuşuyosun oğlum?
- Hocam bir ben mi konuşuyorum herkes konuşuyo beni görüyosunuz.

Böyle insanları temizlemeye bir yerden başlarsanız belki işini düzgün yapan insanlarla dolar ve gelişir :D "Bu konuyu niye açtın başka çalanlar da var onlara niye açmıyosun" diye sormak yerine siz açsanıza onlar kimse öğrenelim alışveriş yapmayalım. Gerçi bu adam konuyu kime açsa aynı şeyi söyleyecektiniz.

Boş bir tartışma, foruma taşımak yerine discorddan çözülecek bir konu.
Kesinlikle, şunu harbiden artık kafanıza yerleştirin: İnsanların gerçek yüzünü biliyorsanız eğer forum desteğe açın yöneticiler bakar alır satıcılığını geçip gider size karşı bir negatif etkisi falan da yok -müşteri bakımından-, önemsiyorsanız eğer hak ve hak taleplerini gidin forum desteğe. Minelab'in aylık sorunsal konusu MC-TR'nin Authentic'in görüntülenme sayısını geçti artık ve baymaya başladı. İnsanların gerçek yüzünü çıkartıyoruz gibi yalan bahaneyle milletin gözünü kara düşürmeyin, insaflı olun az.

(ayrıca olayı vs. asla ama asla desteklemiyorum ancak bu kadar göze vurulup kişiyi psikolojik yönden etkilemenin de yanlış ve etik olmadığını düşünüyorum)

Moderatör tarafından düzenlendi:
Savunma ve savunmaya gelen destekler şey gibi:

+ Arkadaşlar kendi aranızda konuşmayın! Ahmet niye konuşuyosun oğlum?
- Hocam bir ben mi konuşuyorum herkes konuşuyo beni görüyosunuz.

Böyle insanları temizlemeye bir yerden başlarsanız belki işini düzgün yapan insanlarla dolar ve gelişir :D "Bu konuyu niye açtın başka çalanlar da var onlara niye açmıyosun" diye sormak yerine siz açsanıza onlar kimse öğrenelim alışveriş yapmayalım. Gerçi bu adam konuyu kime açsa aynı şeyi söyleyecektiniz.
Herkesin açığını ortaya dökecek kadar düşmedim neyse ki. Kişisel olarak konuşulacak mevzuların buralara taşınması tamamen çıkar amaçlıdır. Kişinin yaptığı birçok şey düzgün değilken bu tarz birşey açması gülünç verici birşey zaten. En basitinden MineOS adını çalması :)

Bak karşm şöyle düşün 2 Sunucu var 2sindede aynı eklenti var ama 1indeki orjinal diğerindeki leak şimdi bu sunucularda normal oluyorda Tema konusunda normal değilmi?
sunucu sahibi leak eklentileri satmıyor

Cidden çalıntı kullanımı savunan bir kişi asla bir şekilde böyle tabirler kullanmaz. Ben şahsen bu kişinin bu konuyu tamamen kendi çıkarları adına açtığını düşünüyorum.
o zaman şöyle yapalım konuyu arkadaş kaldırsın, daha önce çalıntı kullanmamış birisi açsın

Herkesin açığını ortaya dökecek kadar düşmedim neyse ki. Kişisel olarak konuşulacak mevzuların buralara taşınması tamamen çıkar amaçlıdır. Kişinin yaptığı birçok şey düzgün değilken bu tarz birşey açması gülünç verici birşey zaten. En basitinden MineOS adını çalması :)
Gerçekten dalga geçiyorsun. MineOS isminin kullanıldığını gördüğümde hem sahibine yazdım hem de ismi değiştirdim. Yarına kanıtınıda atarım ozaman rezil oluşunu güle güle izlerim :D

Şunu şöyle bırakayım da bazı arkadaşlar bilmeden konuşmasın..

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-02-22-22-06-55-726_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2022-02-22-22-06-55-726_com.android.chrome.jpg
    443,2 KB · Görüntüleme: 42
Bir tarafta birisinin çalıntı tema kullandığını idda eden biri var bana garip gelen kullanmıyorum demiyor tek ben kullanmıyorum diyor gerçekten çok garip bi mevzu

Gerçekten şuanda bulunan piyasada bu işi yapan çoğu kişinin kullandığı tasarımlarda bu halde iken sadece MineLAB için konu açmanız bana kişiye özel kin anlamı taşıyormuş gibi geldi...

Gerçekten şuanda bulunan piyasada bu işi yapan çoğu kişinin kullandığı tasarımlarda bu halde iken sadece MineLAB için konu açmanız bana kişiye özel kin anlamı taşıyormuş gibi geldi...
Diğer scriptlerin çalıntı kullandıklarını bana atın kanıtlarıyla bende açayım ?

Bir "Onaylı Satıcı" denen şahsın kullanım hakkı olmadan çaldığı tema üzerinden satış yapıp, "alışılmışlıkların dışına" deyip, üstelik yapmadıkları temaları kendilerinin yaptıklarını iddia etmelerine(eklere bakınız) mi gülsem yoksa satıcı ve konudaki diğer kişilerin "yow herke**z** zaten çalıntı tema kullanıyo adam da kullanmış ne var yani yaw" demelerine mi gülsem anlam veremiyorum. Zaten bizim milletimizin genel sorunu da bu değil mi? Biraz büyük bir kesim kötü olan bir şeyi yaptığında herkes sanki bu kötü şeyin iyi olduğu kanısına varıyor.

Arkadaşlar farkında mısınız bilmiyorum ama tekrar etmek istiyorum, bir adam o kadar büyük emek verip (o çaldığınız temalar 2 günde yapılan temalar değil.) bir emek ortaya koyup bunu belirli bir fiyata satıyor ancak bir zeki ortaya çıkıp temanızı **illegal** yollardan elde edip, üstüne sizin emeğinizden sizden çok para kazanıyor ve bunun yanlış olduğunu söyleyen insanlara da "herkez kullanıyo ya ben de kullansam nolcak" diyorlar. Var mı böyle bir dünya? Siz ne yaptınız da bu hakkı kendinizde görüyorsunuz anlamış değilim.

Burada bu konu üzerinden tek bir şahsa yüklenmek de doğru değil, kim hakkı olmayan şeylerden kazanç sağlıyor ise siz de açın o kişiler hakkında konu o kişilere de yorum yapalım, insanlarımız bilgilensin.

ve ek olarak; kim bu duruma destek veriyor, bu fikre katılıyor ise kendisi de başkalarının emeklerini çalıp, haksız kazanç sağlıyordur.
Çok güzel anlatmışsın gerçekten.

Kesinlikle, şunu harbiden artık kafanıza yerleştirin: İnsanların gerçek yüzünü biliyorsanız eğer forum desteğe açın yöneticiler bakar alır satıcılığını geçip gider size karşı bir negatif etkisi falan da yok -müşteri bakımından-, önemsiyorsanız eğer hak ve hak taleplerini gidin forum desteğe. Minelab'in aylık sorunsal konusu MC-TR'nin Authentic'in görüntülenme sayısını geçti artık ve baymaya başladı. İnsanların gerçek yüzünü çıkartıyoruz gibi yalan bahaneyle milletin gözünü kara düşürmeyin, insaflı olun az.

(ayrıca olayı vs. asla ama asla desteklemiyorum ancak bu kadar göze vurulup kişiyi psikolojik yönden etkilemenin de yanlış ve etik olmadığını düşünüyorum)
Kara liste konusu sahtekarların gerçek yüzünü göstermek için var zaten? Kara listede güvenilmemesi gereken kişilerin adları bulunuyor ve bu faydalı bir sistem. Bu arada Minelab suçsuz olsaydı şu an konu uzamazdı bu kadar.

Bir tarafta birisinin çalıntı tema kullandığını idda eden biri var bana garip gelen kullanmıyorum demiyor tek ben kullanmıyorum diyor gerçekten çok garip bi mevzu
Adam ortaya iddia atmış ama @hasaneskisarac suçlu olduğundan kendisini savunmak yerine diğer firmalara laf atarak suçunu itiraf etti ve bir de konu sahibiyle anlamsızca tartıştı.

Bu konu her ne için açıldıysa iyi olmuş. Çünkü haram yoldan kolay kazanç sağlayan kişilerin bedellerini ödemeleri gerek. Birkaç kişi cezalandırılırsa en azından bu tür emek hırsızlığı olaylarında azalış sağlanır. Yoksa diğer türlü bu ve bu gibi konuları savunursanız, diğer insanları da çalmaya teşvik etmiş olursunuz.

Minelab ona, buna çamur atıp itirafta bulundu zaten. Bence gerekli işlemlerin yapılması lazım.

Son düzenleme:
@Fireza ağzına sağlık daha da birşey dememe gerek kalmadı benim gerçekten sağolasın.

"Minelab ona, buna çamur atıp itirafta bulundu zaten. Bence gerekli işlemlerin yapılması lazım." derken Kin anlamı taşıyor söylediğiniz cümle zaten evet, ortada böyle bir durum var ama bu piyasada bulunan birçok isim de aynısını yapıyor diye biliyorum hocam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl