- Elmaslar
- 1.234
- Discord İzni

- Minecraft
- noramibu
Discord:
bimunora
Merhabalar, konu ile ilgili değil fakat mesajınız ile ilgili konuşmak isterim. MC-TR hiçbir şekilde sahte eklenti kullanımını ve dağıtımını desteklememekte olup, bunu destekleyen hiçbir yetkili, ekip üyesi, forum geliştiricisinin adı karalanmaması için eylem gerçekleştirmemektedir. Söz konusu mesajlar moderatör ekibimizden birisince tartışma çıkmaması için silinmiştir. Fakat bu mesajların silinmesi tarafımca haksız bulunduğu için bütün mesajlar geri getirilmiş, verilen uyarılar kaldırılmıştır.Evet, olaydan anladığım şudur ki mc-tr çalıntı kullananı savunuyor, bazı modaretörler bana konu kontrol edilecek haksız olan bulunup gereklli cezai işlem uygulanacak dedi, sanırım ben haksız çıkartılacağım çünkü sabahtan beri mesajlarım siliniyor, çalıntı kullanan kişi bana karşı savunuluyor sebebini hala anlayabilmiş değilim. Mc-tr deki bazı yetkililer konuya çalıntı kullanımı savunucu bir tavırla mesaj atıyor, adları karalanmasın diye başka yetkililer mesajları geri siliyor bir mesaja gülücük attım diye uyarı alıyorum. Mc-tr gitgide kötü bir hal almaya başlıyor. Üzücü. İyi forumlar herkese.
Az sonra bu mesajı gören yetkililer tahminimce beni banlarlar doğruları konuşuyoruz, çalıntı kullananı ortaya çıkarıyoruz diye.