Çözüldü Minelab sorunsalı, tekrar.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ÆSIR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 5.147
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarım yetkililer bir an önce konuya bakar ve gerekeni yapar ben size cevap vermekten sıkıldım. Themeforesta para veripte o temayı Türkiye'de kullanan yoktur diye bir savunma yanlış bir savunma burada emek hırsızlığı var.
En azından milletin üzerinden popüleritelik kasacak kadar düşmedim.

Dostum bu konunun açılması başlı başına hata. Bu temaları tek böyle kullanan MineLAB değil. Bu tür temaları izni olmadan geçirip kullanan birsürü firma var, ozaman onlara da sorunsal açın da dinleyelim sizi. Bana biraz önceden alıp vermişliğiniz var gibi geliyor.
forum geliştiricisi olarak böyle bişeyi savunmanız başlı başına bi rezillik, başkaları çalıp çırpıyor diye bu olayın görmezden mi gelinmesi lazım

Dostum bu konunun açılması başlı başına hata. Bu temaları tek böyle kullanan MineLAB değil. Bu tür temaları izni olmadan geçirip kullanan birsürü firma var, ozaman onlara da sorunsal açın da dinleyelim sizi. Bana biraz önceden alıp vermişliğiniz var gibi geliyor.
Başkası çalıyor diye öbürününde çalması normalmi diyorsun yani başkan?

Başkası çalıyor diye öbürününde çalması normalmi diyorsun yani başkan?
Bak karşm şöyle düşün 2 Sunucu var 2sindede aynı eklenti var ama 1indeki orjinal diğerindeki leak şimdi bu sunucularda normal oluyorda Tema konusunda normal değilmi?

Bak karşm şöyle düşün 2 Sunucu var 2sindede aynı eklenti var ama 1indeki orjinal diğerindeki leak şimdi bu sunucularda normal oluyorda Tema konusunda normal değilmi?
Sunucu sahibinin açık bir şekilde ben leak kullanıyorum demesi hoşmu?

Kanıtları detaylandırır mısınız rica etsem görüşme kayıtlarınızı göremedim

Çalıntı kullananı savunmak nerde doğru nerde hak bana bi gösterirseniz..
Ülkede bulunan bir çok ürün yurtdışında ki şirketlerin ürünlerinin birebir kopyaları satışı yapılırken ve sen bunu alıp giyer veya yerken sesin çıkmıyor, burda gelip piyasasına girmeye çalışıp giremediğin kişileri karalıyorsun. Bilir misin bilmez misin orasını bilemem ama bizim burda buna "kedi ulaşamadığı ciğeri mundar edermiş" derler.

Hepsini geçtim, ne lisansınız nede kullanma izniniz var.
Oding Themes'in Türkiye temsilcisine söyleyin Türkiye için yasal işlem başlatsın. Kullanıp kullanmayacağı sizin elinizde değil. Odingin türkiye temsilcisi bulunmakta.

Son düzenleme:
Bir "Onaylı Satıcı" denen şahsın kullanım hakkı olmadan çaldığı tema üzerinden satış yapıp, "alışılmışlıkların dışına" deyip, üstelik yapmadıkları temaları kendilerinin yaptıklarını iddia etmelerine(eklere bakınız) mi gülsem yoksa satıcı ve konudaki diğer kişilerin "yow herke**z** zaten çalıntı tema kullanıyo adam da kullanmış ne var yani yaw" demelerine mi gülsem anlam veremiyorum. Zaten bizim milletimizin genel sorunu da bu değil mi? Biraz büyük bir kesim kötü olan bir şeyi yaptığında herkes sanki bu kötü şeyin iyi olduğu kanısına varıyor.

Arkadaşlar farkında mısınız bilmiyorum ama tekrar etmek istiyorum, bir adam o kadar büyük emek verip (o çaldığınız temalar 2 günde yapılan temalar değil.) bir emek ortaya koyup bunu belirli bir fiyata satıyor ancak bir zeki ortaya çıkıp temanızı **illegal** yollardan elde edip, üstüne sizin emeğinizden sizden çok para kazanıyor ve bunun yanlış olduğunu söyleyen insanlara da "herkez kullanıyo ya ben de kullansam nolcak" diyorlar. Var mı böyle bir dünya? Siz ne yaptınız da bu hakkı kendinizde görüyorsunuz anlamış değilim.

Burada bu konu üzerinden tek bir şahsa yüklenmek de doğru değil, kim hakkı olmayan şeylerden kazanç sağlıyor ise siz de açın o kişiler hakkında konu o kişilere de yorum yapalım, insanlarımız bilgilensin.

ve ek olarak; kim bu duruma destek veriyor, bu fikre katılıyor ise kendisi de başkalarının emeklerini çalıp, haksız kazanç sağlıyordur.

Ekli dosyalar

• resim_2022-02-22_183943.png
    resim_2022-02-22_183943.png
    15,5 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
Bir "Onaylı Satıcı" denen şahsın kullanım hakkı olmadan çaldığı tema üzerinden satış yapıp, "alışılmışlıkların dışına" deyip, üstelik temaları da yapmadıkları temaları kendilerinin yaptıklarını iddia etmelerine(eklere bakınız) mi gülsem yoksa satıcı ve konudaki diğer kişilerin "yow herke**z** zaten çalıntı tema kullanıyo adam da kullanmış ne var yani yaw" demelerine mi gülsem anlam veremiyorum. Zaten bizim milletimizin genel sorunu da bu değil mi? Biraz büyük bir kesim kötü olan bir şeyi yaptığında herkes sanki bu kötü şeyin iyi olduğu kanısına varıyor.

Arkadaşlar farkında mısınız bilmiyorum ama tekrar etmek istiyorum, bir adam o kadar büyük emek verip (o çaldığınız temalar 2 günde yapılan temalar değil.) bir emek ortaya koyup bunu belirli bir fiyata satıyor ancak bir zeki ortaya çıkıp temanızı **illegal** yollardan elde edip, üstüne sizin emeğinizden sizden çok para kazanıyor ve bunun yanlış olduğunu söyleyen insanlara da "herkez kullanıyo ya ben de kullansam nolcak" diyorlar. Var mı böyle bir dünya? Siz ne yaptınız da bu hakkı kendinizde görüyorsunuz anlamış değilim.

ve ek olarak; kim bu duruma destek veriyor, bu fikre katılıyor ise kendisi de başkalarının emeklerini çalıp, haksız kazanç sağlıyordur.
Sonunda beni anlayan birini buldum, nerelerdeydiniz bu zamana kadar.

Evet, olaydan anladığım şudur ki mc-tr çalıntı kullananı savunuyor, bazı modaretörler bana konu kontrol edilecek haksız olan bulunup gereklli cezai işlem uygulanacak dedi, sanırım ben haksız çıkartılacağım çünkü sabahtan beri mesajlarım siliniyor, çalıntı kullanan kişi bana karşı savunuluyor sebebini hala anlayabilmiş değilim. Mc-tr deki bazı yetkililer konuya çalıntı kullanımı savunucu bir tavırla mesaj atıyor, adları karalanmasın diye başka yetkililer mesajları geri siliyor bir mesaja gülücük attım diye uyarı alıyorum. Mc-tr gitgide kötü bir hal almaya başlıyor. Üzücü. İyi forumlar herkese.

Az sonra bu mesajı gören yetkililer tahminimce beni banlarlar doğruları konuşuyoruz, çalıntı kullananı ortaya çıkarıyoruz diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl