Bir "Onaylı Satıcı" denen şahsın kullanım hakkı olmadan çaldığı tema üzerinden satış yapıp, "alışılmışlıkların dışına" deyip, üstelik temaları da yapmadıkları temaları kendilerinin yaptıklarını iddia etmelerine(eklere bakınız) mi gülsem yoksa satıcı ve konudaki diğer kişilerin "yow herke**z** zaten çalıntı tema kullanıyo adam da kullanmış ne var yani yaw" demelerine mi gülsem anlam veremiyorum. Zaten bizim milletimizin genel sorunu da bu değil mi? Biraz büyük bir kesim kötü olan bir şeyi yaptığında herkes sanki bu kötü şeyin iyi olduğu kanısına varıyor.
Arkadaşlar farkında mısınız bilmiyorum ama tekrar etmek istiyorum, bir adam o kadar büyük emek verip (o çaldığınız temalar 2 günde yapılan temalar değil.) bir emek ortaya koyup bunu belirli bir fiyata satıyor ancak bir zeki ortaya çıkıp temanızı **illegal** yollardan elde edip, üstüne sizin emeğinizden sizden çok para kazanıyor ve bunun yanlış olduğunu söyleyen insanlara da "herkez kullanıyo ya ben de kullansam nolcak" diyorlar. Var mı böyle bir dünya? Siz ne yaptınız da bu hakkı kendinizde görüyorsunuz anlamış değilim.
ve ek olarak; kim bu duruma destek veriyor, bu fikre katılıyor ise kendisi de başkalarının emeklerini çalıp, haksız kazanç sağlıyordur.