MineKing Network
Koydum Çalışma Masasını
- Elmaslar
- 28
Merhabalar MC-TR üyeleri!
MineKing Network olarak yetkili ekibimizi baştan aşağı yenilemeye odaklı bir çalışma başlatmaya gerek duyduk.
Sunucumuz 2021'den beri aktif olup, değerli bir çok oyun moduna imza atmış bulunmakta.
Sunucu 20.08.2023 tarihinde "ara vermek" sebebi ile kapatılmıştır ve projeyi tekrar ayaklandırmak adına çalışmalar başlamıştır.
Yeni bir başlangıç adına; Yeni oyun modları tarafımızca yapılmaya başlanmış ve bitimine yakındır.
Sunucunun herhangi bir maddi desteğe ihtiyacı bulunmamakla beraber tek ihtiyacı ilgili ve bilgili bir yetkili kadrosu.
Yetkili kadrosunda açık bir çok alan bulunmakta:
Geliştirici
Admin
Moderatör
Asistan
Rehber
Destek ekibi
Tasarımcı
Şuan en çok ihtiyaç duyulan kısım Itemsadder'dan baştan, aşağı anlayan birileri 
Sizde aradığımız uygun kriterler:
Tercihen 13 yaş ve üstü (Asistan ve üstünde zorunlu)
Önce den yetkili ya da benzeri bir deneyimi olması
Asistan ve üstü için yönetim hakkında deneyimi olması
Arkadaş canlısı, eğlenmeyi bilen ve argo & küfür abartmaması
️Eğer bu konu ile ilgileniyorsanız ya da benzeri bir düşünceniz, yorumunuz herhangi birşey hakkında sorabileceğiniz soru da olur, bana discord üzerinden ulaşabilirsiniz.
️
Discord adresim
beautybloodtr
Sunucumuz 2021'den beri aktif olup, değerli bir çok oyun moduna imza atmış bulunmakta.
Sunucu 20.08.2023 tarihinde "ara vermek" sebebi ile kapatılmıştır ve projeyi tekrar ayaklandırmak adına çalışmalar başlamıştır.
Yeni bir başlangıç adına; Yeni oyun modları tarafımızca yapılmaya başlanmış ve bitimine yakındır.
Sunucunun herhangi bir maddi desteğe ihtiyacı bulunmamakla beraber tek ihtiyacı ilgili ve bilgili bir yetkili kadrosu.
Yetkili kadrosunda açık bir çok alan bulunmakta:
Sizde aradığımız uygun kriterler:
Discord adresim
beautybloodtr
Ilginizi çekebilecek bazı sunucu görüntüleri:
Son düzenleme: