Tasarım Minefox Studio | HayalMC Konu Tasarımı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Apcu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 496
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Apcu

minefox.net/discord
Emektar
MinePass
Premium
Sunucu Sahibi
Onaylı Satıcı
Hosting Görevlisi
Elmaslar
252
Discord İzni
Minecraft
Apcu0

Discord:

apcu

Her türlü tasarım siparişi için Discord sunucumuzdan destek talebi oluşturabilirsiniz.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

1740835021270.webp

1740835035490.webp

1740835044371.webp

1740835053078.webp

Farklı bir tarz olmuş kimisinin hoşuna gidebilir ama bana pek hitap etmiyor, renkler biraz soluk olmuş.

Elinize sağlık güzel bir tasarım olmuş, Başarılar

Güzel olmamış bence.
Beğenmediğiniz kısımları belirtmekte özgürsünüz, geri dönüşlere açığız.
Fakat unutmayın ki bu özel bir sipariş olup müşterinin isteği doğrultusunda hareket edilmiştir.

Beğenmediğiniz kısımları belirtmekte özgürsünüz, geri dönüşlere açığız.
Fakat unutmayın ki bu özel bir sipariş olup müşterinin isteği doğrultusunda hareket edilmiştir.
Tamam, ben yine de kötü duran yerleri söyleyeyim. İleride böyle bir şey yapmamanız için..

Ş, Ö, I gibi harfler yerine; İ, O, S gibi harfler kullanmışsınız.
A harfi r harfine benziyor bu da 2.

Ama her şeye rağmen emek vermişsiniz. Elinize sağlık.

Tamam, ben yine de kötü duran yerleri söyleyeyim. İleride böyle bir şey yapmamanız için..

Ş, Ö, I gibi harfler yerine; İ, O, S gibi harfler kullanmışsınız.
A harfi r harfine benziyor bu da 2.

Ama her şeye rağmen emek vermişsiniz. Elinize sağlık.
Türkçe karakterler kullanmamamın sebebi kullandığım yazı tipinin Türkçe karakterleri desteklememesinden kaynaklanıyor, ki bu da kullanılması durumunda görüntüyü çok daha kötü bir duruma sokuyor.

Ben şahsen iki harfi benzetemedim, fakat birkaç kişide daha böyle bir sorun gözlersem ona göre değişikliğe gideriz.

Türkçe karakterler kullanmamamın sebebi kullandığım yazı tipinin Türkçe karakterleri desteklememesinden kaynaklanıyor, ki bu da kullanılması durumunda görüntüyü çok daha kötü bir duruma sokuyor.

Ben şahsen iki harfi benzetemedim, fakat birkaç kişide daha böyle bir sorun gözlersem ona göre değişikliğe gideriz.
Zaman ayırdığınız için teşekkür ederim.

Biraz değişik olmuş soluk renkler, kötü fontlar ancak kişiden kişiye değişebilir bana uymadı :)
Tabii ki haklısınız, zaten konuda da belirtmişler, müşteriye özel olduğunu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl