Bulundu MineFlayer AFK Bot

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TeacVern

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
TeacVern

Discord:

teacvern_25

Evet Selam Dostlar ,belki aranızda bilenler vardır MineFlayer kullanarak mcc client in yaptıklarını yaptırmak istiyorum ben fakat java bilgim sıfır yapay zeka ile sadece lobiye girişe kadar gelebiliyorum bir sunucuda belirli bir sunucu ismi yok tabi ki de fakat birde şu durum mevcut MrKinau adlı Github kullanıcısı Fishhing bot ile 1.21.11 desteğini sunuyor balık kısmını kapatıp afk bırakabiliyoruz fakat benim istediğim durum şu Gui tıklamalarını yapabilicek aslında bir nevi makro gibi durum bildiğiniz gibi Farmer npc son dönemde meşhur olmaya başladı ve eski tip işte belirli zamanda /sellall falan yapınca itemler envantere geldiği için satılıyordu zaten ama çiftçi de durum farklı (en azından bence kısmı bu) işte neyse MrKinau gibi Gui sistemli konsol bize Slot İd lerini okuyacak ve veyahut belirli bir sıra yapıp tekrarlamalı şekilde işte klasik oto sell mantığı ya

Merhaba
Mcc clientin aynısı yapmak zaman alır forumdaki satıcılardan yaptırbilirsiniz

Merhaba
Mcc clientin aynısı yapmak zaman alır forumdaki satıcılardan yaptırbilirsiniz
Valla site üzerinden birisi discordta yapıyor şuan bakalım akşama hazır olur dedi geliştirme yapıyor şuanda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl