Tzeantch
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 10
- Minecraft
- Tzeantch
Discord:
Tzeantch#3673
MİNECUBY
Dostlarım selam sunucumuz 1 hafta içerisinde açılacak fakat hala oyun içi discord içinde oyuncularım ile ilgilenecek bir yetkili kadrom olmadığı için sıkıntılar yaşayabileceğimi düşünüyorum. Bundan dolayı yetkili alımlarımız açılmıştır hiç bir yetkilimiz paraya karşılık çalışmayacaktır.
daha fazla konuyu uzatmadan açıklamaları yapıyım
Hangi Alanlara Alım Yapılacak;Dostlarım selam sunucumuz 1 hafta içerisinde açılacak fakat hala oyun içi discord içinde oyuncularım ile ilgilenecek bir yetkili kadrom olmadığı için sıkıntılar yaşayabileceğimi düşünüyorum. Bundan dolayı yetkili alımlarımız açılmıştır hiç bir yetkilimiz paraya karşılık çalışmayacaktır.
daha fazla konuyu uzatmadan açıklamaları yapıyım
Discord Moderatör = 3 Adet
Moderatör = 2 Adet
Rehber = 3 Adet
Discord Moderatör Şartları: Discord moderator kardeşlerim oyun içi herhangi bir yetkiye sahip olmayacaklar discord üzerinde yardım arıyan arkadaşlara discord düzenine discord botlarına hakim oldukları sürece herhangi bir sıkıntı göremiyorum, tabi insanlar ile iletişimi güzel yerine göre nazik arkadaşlar aranıyor.
Moderatör Şartları: Moderatör arkadaşlarımız oyun içinde Moderatör yetkisi alıcaklar, daha önceden tecrübeli olmaları şart, oyun bilgisi ve komut bilgisi bir o kadar güzel olması gerekmektedir. insanlar ile iletişimi güzel ve nazik olmaları gerekiyor.
Rehber Şartları: Rehber arkadaşlarımız oyun içinde Rehber yetkisi alıcaklar, daha önceden herhangi bir tecrübeleri olması şart değildir, Moderator kardeşlerimin yardımlarıyla yavaş yavaş alışır ve öğrenirler, insanlar ile iletişimi güzel ve nazik olan kardeşlerimin mesajlarını bekliyorum.
Yetkili olmak isteyen kardeşlerim burada mesaj kısmına formu doldurarak gönderebilirsiniz veya discord özel adresinden bana ulaşıp oradan gönderebilirsiniz.
Yetkili Formu;
İSİM:
OYUN İÇİ İSİM:
İletişim Bilgileri:
Discord: Tzeantch#3673
Yeni açılacak olan sunucumuza "MineCuby" ilk olarak Opskyblock türünde oyun ile başlayıp geçen günler içerisinde güncellemeler ile oyuncuların istekleri üzerine geliştirilecek olup 2. eklenicek oyunumuzunda %90 ihtimal ile Skypvp türü olucağının garantisi benim :-).Yetkili olmayan arkadaşlarımız dahilinde herkes sunucumuza davetlidir.
MineCuby Saygıyla Sunar.
Eğerki konu içerisinde herhangi bir kusurum olduysa veya yanlış yazdığım birşey var ise affola herkes hakkını helal etsin başvuruları bekliyorum.