- Elmaslar
- 135
- Minecraft
- Umut
Discord:
umut54
Değerli yorumun için teşekkür ederimKonu Tasarımı Hoş Sistemlerde Gayet İyi Başarılar <3
umut54
Değerli yorumun için teşekkür ederimKonu Tasarımı Hoş Sistemlerde Gayet İyi Başarılar <3
experienceash
umut54
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. İlerleyen süreçte tasarımımızı daha detaylı bir şekilde güncellemeyi planlıyoruz. Sunucumuzu ziyaret ederek tüm sistemlerimizi görebilirsiniz.Konu tasarımı gayet hoş güzel gözüküyor ancak sistemlerden çok bahsedilmemiş ilgi çekici sunucuya davet eden diğer yerlerden çok bir farkı olan özellik göremedim. Başarılar, iyi forumlar.

umut54
İlerleyen süreçte daha iyi bir hale getirmek için uğraşacağız. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim her zaman beklerizSunucu haritaları haricinde çok güzel duruyor, oyuna girip sunucuya bi göz atıcağım.

Haritalarda bir problem yok, sunucuda 2 aydır oynuyorum. Moderasyon işlerinde diğer sunucularda görülen büyük hatalardan yok.Sunucu haritaları haricinde çok güzel duruyor, oyuna girip sunucuya bi göz atıcağım.
atasci
Haritalarda problem var demedim. Sadece haritaları beğenmedim, Bundan ayrı olarak sistem moderasyon gibi şeyler hakkında konuşmadım ve açıkcası merak etmedim bunu göre göre böyle bir yorum yapman ironik.Haritalarda bir problem yok, sunucuda 2 aydır oynuyorum. Moderasyon işlerinde diğer sunucularda görülen büyük hatalardan yok.
Oynanışı estetik, sistemleri diğer sunuculara benzeyen ama onları texture ile daha çekici yapan eşsiz bir sunucu.
Size cevap verdikten sonra kendi düşüncelerimi eklemiş bulunmaktayım. Bunu anlamamış olmanız daha ironik.Haritalarda problem var demedim. Sadece haritaları beğenmedim, Bundan ayrı olarak sistem moderasyon gibi şeyler hakkında konuşmadım ve açıkcası merak etmedim bunu göre göre böyle bir yorum yapman ironik.
atasci
Random bi elemana böyle şeyleri öğretmek veya öğretmeye çalışmak daha daha ironik ama deneyeceğim.Size cevap verdikten sonra kendi düşüncelerimi eklemiş bulunmaktayım. Bunu anlamamış olmanız daha ironik.
Haklı olabilirsiniz, fakat üslup konusunda yanlışınız olduğunu düşünüyorum. Bunu normalce söyleyebilirdiniz.Random bi elemana böyle şeyleri öğretmek veya öğretmeye çalışmak daha daha ironik ama deneyeceğim.
Kendi düşüncelerinizi yazarken "kendi düşüncem" veya "görüşümce" diye kelimeler kullan ve bunu alıntıladığın yoruma cevap verdikten sonra yap ki karşıda ki insan bunu kendine söylenmiş bir şey olarak algılamasın.
Anlamadığını biliyorum tekrar oku istersen..
umut54
Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruzHaritalarda bir problem yok, sunucuda 2 aydır oynuyorum. Moderasyon işlerinde diğer sunucularda görülen büyük hatalardan yok.
Oynanışı estetik, sistemleri diğer sunuculara benzeyen ama onları texture ile daha çekici yapan eşsiz bir sunucu.
Herkesin fikri farklı olabilir bundan dolayı arkadaşın yaptığı yorumları da tabiki değerlendirmeye alıp kendimizi daha iyi bir şekilde geliştirmeye çalışacağız bunun için tartışmaya kalp kırmaya hiç gerek yok. İyi eğlenceler dilerim.Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!