hktanozkan
whiskeytr
Port açarak veya hamachi gibi programlar kullanarak arkadaşına sunucunu açman lazım. Bu işin en kolay yöntemi LocalToNet denilen bir uygulamadır. Siz port açmadan aynı port açmış gibi size bir ip verir ve o ip üzerinden arkadaşlarınız oynayabilir. Bu hafta içerisinde bu konu hakkında bir destek konusu açacağım.ben başlat.bat açtım server ayarlaırnı falan yaptım port ayarlı server ip yerinde ipv4 ipim var ben bunu nası yapıcam yarıdm etsin biri lütfen
6004#1001
tesekkurler konuyu açmanızı beklicem:Port açarak veya hamachi gibi programlar kullanarak arkadaşına sunucunu açman lazım. Bu işin en kolay yöntemi LocalToNet denilen bir uygulamadır. Siz port açmadan aynı port açmış gibi size bir ip verir ve o ip üzerinden arkadaşlarınız oynayabilir. Bu hafta içerisinde bu konu hakkında bir destek konusu açacağım.
xmadzzy
Şuanlık idare eden bir sunucu istiyorsanız aternos üzerinden açabilirsiniz.tesekkurler konuyu açmanızı beklicem:
6004#1001
arkadaşlık isteği kabul edermisinPort açarak veya hamachi gibi programlar kullanarak arkadaşına sunucunu açman lazım. Bu işin en kolay yöntemi LocalToNet denilen bir uygulamadır. Siz port açmadan aynı port açmış gibi size bir ip verir ve o ip üzerinden arkadaşlarınız oynayabilir. Bu hafta içerisinde bu konu hakkında bir destek konusu açacağım.
whiskeytr
https://www.mc-tr.com/konu/port-acmadan-veya-hamachi-kullanmadan-sunucu-acma.113505/arkadaşlık isteği kabul edermisin