Sol Reklam

Çözüldü minecrfat sunucu başka şehirdkei arkaşıma açma yardım acil

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 6004users
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 392
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

6004users

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
2
Puanlar
120
Yer
istanubl
Minecraft
6004usr

Discord:

6004#1001

ben başlat.bat açtım server ayarlaırnı falan yaptım port ayarlı server ip yerinde ipv4 ipim var ben bunu nası yapıcam yarıdm etsin biri lütfen

Tam olarak neyi yapamıyorsun dostum biraz daha detay verir misin ?

arkadaşımla sw ye giricez giremiyoruz yani şunu diyorum ben girebiliyorum ama o gşiremiyo localhost olduğu için ben arkaşımı nası sw ye alabilirim

ben başlat.bat açtım server ayarlaırnı falan yaptım port ayarlı server ip yerinde ipv4 ipim var ben bunu nası yapıcam yarıdm etsin biri lütfen
Port açarak veya hamachi gibi programlar kullanarak arkadaşına sunucunu açman lazım. Bu işin en kolay yöntemi LocalToNet denilen bir uygulamadır. Siz port açmadan aynı port açmış gibi size bir ip verir ve o ip üzerinden arkadaşlarınız oynayabilir. Bu hafta içerisinde bu konu hakkında bir destek konusu açacağım.

Port açarak veya hamachi gibi programlar kullanarak arkadaşına sunucunu açman lazım. Bu işin en kolay yöntemi LocalToNet denilen bir uygulamadır. Siz port açmadan aynı port açmış gibi size bir ip verir ve o ip üzerinden arkadaşlarınız oynayabilir. Bu hafta içerisinde bu konu hakkında bir destek konusu açacağım.
tesekkurler konuyu açmanızı beklicem:

arkadaşlık isteği kabul edermisin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı