Tasarım Minecrat | Youtube Banner | Game Island | #5 | BEST?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Y.E.P
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.990
  • Etiketler Etiketler
    banner
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Y.E.P

Grafik Tasarım & Animasyon
Onaylı Satıcı
Elmaslar
117

Discord:

yepcreative

Game Island için hazırladığım banner
çalışmam .​
VPO2gq.jpg

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Sizlerde Banner , Avatar ve Thumbnail ücretsiz olarak yaptırmak istiyorsanız aşağıdaki line tıklayın .

Son düzenleme:
Selam Dostum, Güzel bir çalışma olmuş başarılar dilerim.

Font kötu olmus onun disinda sikinti yok

Gayet güzel olmuş . Başarılar dilerim .

Güzel olmuş Karakter ve Efektlerin bulunduğu kısımlar kötü durmuş gelişmen dileği ile... Iyi forumlar

Güzel olmuş.

Efektleri biraz abartmışsın rig i daha kaliteli renderleye bilirdin onun dışında güzel.Başarılarının devamını dilerim

Efektleri biraz abartmışsın rig i daha kaliteli renderleye bilirdin onun dışında güzel.Başarılarının devamını dilerim
Teşekkürler . Efekt kısmına gelirsek çoğu tasarımcı o kadar efekt koyuyor ki rig görülmüyor . Ben daha az kullandım arka olmadığı için .[DOUBLEPOST=1485021848,1485021814][/DOUBLEPOST]
Teşekkürler . Efekt kısmına gelirsek çoğu tasarımcı o kadar efekt koyuyor ki rig görülmüyor . Ben daha az kullandım arka plan olmadığı için .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl