Minecraft'to SAFARI RP ! - Relastik MOD !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AyazDuru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.496
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AyazDuru

Fırında Isıttığım İlk Taş
Elmaslar
12
Minecraft
AyazDuruu

Discord:

ayazpw

ÖNSÖZ
Merhabalar, ben Ayaz biraz kendimden bahsedeyim, 2005 doğumluyum ve Allah kimseyi ayırmasın-ki. Anne Babam ayrılar fakat benim için çok dert olmadı fakat zaten minecraft-lta uğraşma sevdam bu sayede oluştu Babam benim bilgisayar oynamama asla izin vermez fakat Annemden kaldığımda veriyordu, şimdi size projemden bahsedeyim.
PROJE
Projem, Roleplay üstüne kurulu, concon craftta diyebiliriz öncelikle projemde oluşumlar olucak, oluşumlar; "IEM, MIT, ISM, TV34"Bu oluşumların görevleri ise şöyle; "IEM = Polis, Şehrin düzeni, MIT= ISTIHBARAT, ISM = DOKTOR, TV34 = HABERCI"
Evet, görevleri böyle şimdi gerçek roleplay ortamındaki birkaç şeyi oyuna taşımak istedim.
"/aduty" komutu bir adminin işbaşına geçerken kullanması gereken komuttur admin, "/aduty" yazmadan komut yazamayacak ! ve adminin üstünde HOLOGRAM ile "ADMIN" yazacak, bu komutu bidaha yazarsa normal oyuncu moduna dönücek

Sunucuda olmazsa olmaz "Vehicles plugini'nede" yer vericeğiz.
"/isim" komutu ise, şöyle çalışacak oyunda iki tane üç tane kural olucak, bunların içinde oyuncuya "Minecraft" ismiyle hitap etmek var, bir oyuncuya Minecraft ismiyle hitap edemezsin, oyncu tek defalık /isim komutunu kullandığında örnek "/isim Ayaz_Can" diye kullanırsa oyuna girdiğinde komut yazman üstünde HOLOGRAMLA "Ayaz_Can" yazıcak ve o isimle hitap edicek.
"EV SISTEMI"Ev sistemi adminler tarafından oluşturulabilecek ve gerçek parayla satılacak istiyenler oyundan 3M'ye alabilirler.
"İŞ YERI SİSTEMI" İş yerlerinde adminler tarafından açılabilir fakat-ki, işyerlerin özellikleri ise ürün getirebilmeniz, evinizde ürün satamazsınız ! satarsanız eviniz kapatılabilir, o yüzden işyeri sistemi var, güvenli takas yapmak içinde "Trade" plugini yükleyeceğiz.
"/rozet" komutu, kişi eğer bi oluşumdaysa "/rozet" yazınca üstünde üyesi olduğu oluşumun hologramı çıkacak.
"Silah sistemi" Silah sistemi materyal ile yapılacak ve polislerde bedava olucak, eğer bir arkadaş bize yardım edebilirse silahı şekillide yapabiliriz.
"/karakter" sistemi ise "/karakter" yazınca karakterinizde, açlık susuzluk, vesaire bilgileri görebileceksiniz ve adminlerde "/check" yazarak sizi görebilecekler.​

Aklımdaki proje bu kadardı, inşallah beğenirsiniz yakında konuyu editleyim V1.0, olarak getireceğim sizce Minecraft çatısı altında böyle birşey gerçekleştirilmi ?
V1.0
Sunucuya girişler başvuru ile sağlanacak.

Saatlik maaş gelicek

Adminler "5" farklı gruba ayrılacak, "A1,A2,A3,A4,ASO"

Takım toplanmaya başlanacak.​

Son düzenleme:
Merhabalar;

Projen güzel ben bunun minecraft'ta yapılabileceğine de inanıyorum. Anladığım kadarıyla ROLEPLAY temalı bir sunucu açacaksın. Kitleni toplaman biraz zaman alabilir. Örneğin adam senin sunucuna saçma sapan Roleplay'a uygun olmayan bir isimle gelebilir. Başvuru ile whitelist'li bir sistem yapman önerimdir. Onun dışında bildiğim kadarıyla Roleplay'da belli kurallar var. Örneğin birisi silah aldığında önüne geleni vuramaz. Bunları hesaplayarak açacaksan aç derim. Kitleni toplaman kolay olmayacaktır çünkü burası SA-MP değil. Türkiye'de de ROLEPLAY kavramı tam olarak yerleşmiş değil.

Merhabalar;

Projen güzel ben bunun minecraft'ta yapılabileceğine de inanıyorum. Anladığım kadarıyla ROLEPLAY temalı bir sunucu açacaksın. Kitleni toplaman biraz zaman alabilir. Örneğin adam senin sunucuna saçma sapan Roleplay'a uygun olmayan bir isimle gelebilir. Başvuru ile whitelist'li bir sistem yapman önerimdir. Onun dışında bildiğim kadarıyla Roleplay'da belli kurallar var. Örneğin birisi silah aldığında önüne geleni vuramaz. Bunları hesaplayarak açacaksan aç derim. Kitleni toplaman kolay olmayacaktır çünkü burası SA-MP değil. Türkiye'de de ROLEPLAY kavramı tam olarak yerleşmiş değil.
Vendetta gibimi olsun yani ?

@AyazDuru'yu çok iyi tanımam ama yanında çalıştığım oldu. Kendisi büyüklerine veyahut küçük, aynı yaş farketmezsizin çok iyi saygı gösteriyor.
İnsanlara saygı gösteren bir insana büyük saygım vardır. Bu proje ile benden daha büyük saygı elde ettin.

Karakter başvuru sistemi için Vendetta gibi yapabilirsin. Belli oyuncun olur sağlam oyuncun olur.
Tamamdır, bunun için bir siteye başvuru formu koyarım yada google formu.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

V1.0 geldi.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl