Minecraftta RP sunucusu tutarmı

duckxaxa

Fırında Isıttığım İlk Taş
MinePass
Elmaslar
10

Discord:

_kastntksk3oi_

Türkiye de Minecraft roleplay sunucusu açmak nasıl bir fikir tutar mı?

Bu nasıl bir roleplay sunucusu olucagına neye benzicegine baglı roleplay sunucusu cok genis bir kavram.

Türkiye de Minecraft roleplay sunucusu açmak nasıl bir fikir tutar mı?
Eğer gelişmiş,kaliteli olursa tabikide tutar. Çünkü türkiyede hiç böyle oyun modları ben görmedim hem farklılıkda olur

Genellikle uzun ömürlü olmuyorlar kaç kez açılıp kapananı gördüm 1 ay olmadan kapanıyorlar bana göre tutmaz gibi

Genellikle uzun ömürlü olmuyorlar kaç kez açılıp kapananı gördüm 1 ay olmadan kapanıyorlar bana göre tutmaz gibi
Hocam bütçe sorunu olmazsa uzun süre açık kalabileceği durumda oynanır mı aceba?

Hocam bütçe sorunu olmazsa uzun süre açık kalabileceği durumda oynanır mı aceba?
Ya bütçelikte değilde genelde seven bir kitle çıkıyor sonra kemik bir kitle oluşuyor sonra oyun hep bu kişiler etrafında dönüyor ne yeni bir oyuncu akışı oluyor ne de bir yenilik söz konusu oluyor türkiye kitlesi o tarz farklı kaliteye gelemiyorlar çoğunluk kesim p2w hazır paket çöp sunucuları oynamaya tercih ediyorlar

Ya bütçelikte değilde genelde seven bir kitle çıkıyor sonra kemik bir kitle oluşuyor sonra oyun hep bu kişiler etrafında dönüyor ne yeni bir oyuncu akışı oluyor ne de bir yenilik söz konusu oluyor türkiye kitlesi o tarz farklı kaliteye gelemiyorlar çoğunluk kesim p2w hazır paket çöp sunucuları oynamaya tercih ediyorlar
Mesela 200 kişilik bir kitle olsa yeterli olmazmi zaten 200 kişi kurallara uyan 200 kişi ile keyifli bir rp döner bence

Mesela 200 kişilik bir kitle olsa yeterli olmazmi zaten 200 kişi kurallara uyan 200 kişi ile keyifli bir rp döner bence
Tabi ki olur ama inan açılan gördüğüm sunucular 50 kişi aktif bir kesime bile ulaşmıyordu nedense kimse oynamıyor dediğim gibi ama ben 200 kişi aktif oynayan bir sunucu yapabilirim diyorsan o insanları sunucuda tutmayı başarabilirsen büyük başarı olur

Kaliteli Olursa neden tutmasın

Kuraağın sunucuya ve tamamen kitleye bağlı bir durum. Arkadaş ortamı kuracaksan 3-5 dışardan gelsin dersen neden olmasın. Ama gerçekten amaç sadece bu tarz bir sunucu ise tutacağını sanmam.

Kuraağın sunucuya ve tamamen kitleye bağlı bir durum. Arkadaş ortamı kuracaksan 3-5 dışardan gelsin dersen neden olmasın. Ama gerçekten amaç sadece bu tarz bir sunucu ise tutacağını sanmam.
Farklı oyun modları olan bir sunucunun yanına RP modu da mi eklemel mantıklı yani

sizinle iletişime geçmek isterim discord yoluyla bana ulaşabilir misiniz acaba

Tutar kanka niye tutmasın açmalısın bence

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl