Minecraft’ta Oynanılan En İyi Yabancı Sunucular

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türkiye üzerinden girdiğiniz için lag var şahsen Almanya üzerinde oynama imkanım olmuştu, 15 Ping üzeri almamıştım.
sizin dediğiniz ping , lag herkesin genel sorunu hypixelde hatta skywars, bedwars oyun modlarında aşağıya düşüp yukarıya geri ışınlanan oyuncuları biliyorsunuzdur herhalde.

Bu sunucularda herkes mutlaka oynamıştır. Fakat bunun yanı sıra gelişmekte olan sunucularıda koyabilirdin. Örneğin JartexNetwork yaklaşık 500-700 online çekiyor ve güzel bir sunucu. Bir çok TÜRK sunucular ordan esinleniyorlar.

İlk Forumu Gördüğümde ÖnYardıgılı Davranarak "Hypixel " İ Koymuş GEçmiş Dedim. Ama İçine Girdiğimde Gerçekten Başarılı. Bir Rehber Gibi Olmuş.
ÖnYargıya Hayır :D

Hypixel ve Mineplex'in üstüne tanımıyorum.

Güzel bir tanıtım olmuş tebrikler. Pusudayız :)

Güzel bir konu oraya keşke blocksmc diye bir sunucu vardı premiumsuz herkes oraya girerdi oranın egg warsında top 10'a bile girmiştim keşke konuya onuda ekleseydin.

konu açıklayıcı ve net olmuş, ellerine sağlık.

Emeğine ve ellerine sağlık.

Hypixel > Diğer oyunlar

bilmeyenler için güzel olmuş

Güzel bir konu, Hypixel'in Turbo kart sunucusu muhteşem'dir denemeyenler denemeli bence. :)

hypixel baya güzel sunucu ama presiz olsa bide keşke :) yararlı konu

Hypixel ve CubeCraft'ı şiddetle tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl