Minecraftta Oynamayı Sevdiğimiz Minigamesler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kalerda

Vatan Sevdalısı
Elmaslar
584
Evet arkadaşlar böyle bir konu açma gereği duydum, açtım bu konuda amaç sunucu açacak kişilere azda olsa bir fikir vermek ve sizlerin zevklerinizi öğrenmek.İsterseniz sevdiğiniz minigamesleride tanıtabilirsiniz.

Herkes kendi fikirlerini ve hangi minigamesi sevdiğini yazarak forumla paylaşabilir.

İlk olarak ben başlayayım:
En sevdiğim minigames OİTC'dir.(One İn The Chamber)
Bu oyunu sevmemin sebebi oyunda kısıtlı süre içinde yayla ve kılıçla savaşma imkanımızın olması ve tek okumuzun olması.

Evet,sizde buna benzer görüşlerinizi bu başlık altında belirtebilirsiniz.

Splegg, gökyüzünde yumurta atarak rakiplerin altındaki bloğu kırıp onları aşşağı düşürmeye çalıştığımız bi oyun malum en son kalan kazanır.

TNT Run ve Ghost Craft.
TNT Run sevmemin nedeni güç gerektirmiyor sabır ve yetenek gerektiriyor. Öyle pvp de hunger games te 2 3 vuruş atsınlar direk ölüyorum hiç sevdiğim tür değil.
Ghost Craft ise bana dedektifliği andırıyor. Ne kadar benziyor bilmiyorum ama hem kaçıyorsun hem de yerini tespit etmeye çalışıyorsun gerçekten hoş yani.

[[Son olarak LAPİĞSLİ FEKŞIN KIRAFT minigamesini çok severim. LAPİĞSLERİ kırıp satıp geliştiriyorsun kendini uww çok güzel oyun]]

One In the Chamber ve Turf Wars favorim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl