Minecraft'ta oturum açma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dogancan DL

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
2

Discord:

Doğancan DL~#4476

Hem sitesinde hem de launcherinde hesabın şifresi ve e-maili doğru olsa bile oturum açılmıyor. wi-fi resetlemeyi ve pc ip değiştirme yöntemlerini denedim fakat hiçbirşey değişmedi. mojang accounta girmesine rağmen minecraft.net de girmiyor. Ip ban mı yemişimdir yoksa başka bir sebepten ötürü mü giremiyorum?

Not: minecraft.net de oturum aç butonuna bastığımda hiçbirşey olmuyor launcherde e posta hatası veriyor.

VPN üzerinden giriş yapmayı dener misin? Ya da TLauncher ile giriş yap.

VPN üzerinden giriş yapmayı dener misin? Ya da TLauncher ile giriş yap.

TLauncher i kurulum aşamasında çok bekletiyordu (minecraft yazısının olduğu yer) 1 saat beklemişliğim var ve yine yüklenmemişti bu yüzden hiç denemedim.Vpn i de kullandım ama yine olmadı belki yanlış kullanmışımdır bilmiyorum.

TLauncher i kurulum aşamasında çok bekletiyordu (minecraft yazısının olduğu yer) 1 saat beklemişliğim var ve yine yüklenmemişti bu yüzden hiç denemedim.Vpn i de kullandım ama yine olmadı belki yanlış kullanmışımdır bilmiyorum.

O zaman başka kullanabileceğin alternatif güzel bir launcher yok. Mutlaka yüklemeye çalış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl