Anı Minecraft'ta ki ilk kavganız?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan orange
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 1.279
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

orange

?????? ??? :(
Elmaslar
16

Discord:

orange#0006

Herkese merhaba
hepimizin illaki minecraftta sunucularında tartıştığı, kavga ettiği olmuştur böyle bir konu açmak istedim aklıma geldi...

Benim ilk kavgam küçükken 4 yıl önce FREE host'tan açmış olduğum sunucunun patlatılmasıyla olmuştu ilginç bir şekilde sunucumu patlatan kişiyle bir opskyblock sunucusunda karşılaşmıştım xd

Şimdi kendi kendime küçükken online olarak yaptığım şeylerin ne kadar saçma olduğunu düşünüyorum mesela online da oyun için kavga etmek.​

Pek hatırlamıyorum ama sanırım buna ilk diyebilirim. Benimkide kısmen benzer bir durumdu aynı şekilde bir sunucum vardı kendi ellerimle bir harita yapmıştım ve birisi harita çalıntı diyince çok sinirlenmiştim. O zamanki aklımla tavırlarımda bir hayli çocukça olmuştu.İşi en sonunda iftira atan kişiyi banlayarak noktalamıştım.

mc kavga ne la kank

Pek hatırlamıyorum ama sanırım buna ilk diyebilirim. Benimkide kısmen benzer bir durumdu aynı şekilde bir sunucum vardı kendi ellerimle bir harita yapmıştım ve birisi harita çalıntı diyince çok sinirlenmiştim. O zamanki aklımla tavırlarımda bir hayli çocukça olmuştu.İşi en sonunda iftira atan kişiyi banlayarak noktalamıştım.
Elmas Kapışması

arkadas trolledim

skywarsta oyuncuları trollüyordum ozaman biriyle aşırı derecede laf atışmasına girmiştik

arkadaşım köylümü öldürmüştü kavga etmiştik. çok üzülmüştüm :D

Arkadasim 20 tavugu vardi 1ini oldurdum cikti gitti

faction sunucularinda oldu cogunlukla Skype zamanlari falan :D

Factionsta dolandırılmıştım. Bu sebeple başlayan bir kavgaydı.

Kavgalarımın büyük çoğunluğu geçmişte oynadığım Factions sunucularında oldu. Artık büyüdüm ve kendi Pixelmon sunucumda kavga ayırmaya çalışıyorum.

Ben hayatımda ilk defa Minecraft 2019 da oynadım. O günden bu yana asla sıkılarak oynamadığım bir oyun. İlk sunucu deneyimim hiç güzel olmamıştı çünkü multiplayer olarak nasıl oynayabileceğini bilmeden bişeyler yapmaya çalışıyosun. Survival sunucusu bulmuştum ve oyunculara sorarak oyunu öğreniyordum açıkçası fakat belirli süreden sonra kendime çok tatlı bi alan yapmıştım. Bana yardım eden bir oyuncu vardı. Güvenmiştim ve beni oyun içinden dolandırmıştı. İlk kez survival sunucusunda yaptığım eve müdahale edemiyordum. Çok zoruma gitmişti o gün bu gündür asla unutmam. Not olarak o sunucuda oynamaya devam ettim yaklaşık 2 yıl oynadım. Rehber oldum. Yetkili oldum. Moderatör oldum. Ama benimkinin güzel eğlenceli bir vakit geçmişti. Hala o dönemde ekran görüntülerimi saklarım.

Birisi bana küfretmeye başladı bende ona aynı şekilde bende ona geri iadede bulundum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl