Minecraft'ta kendi yatırım portföyünüzü yöneteceğiniz bir eklenti projesi hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BigSmoke
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 507
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BigSmoke

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
50
Minecraft
Monchug61

Discord:

sakhino

Görüşlerinizi, fikrilerinizi değerlendirmek isterim. Temel bir eklenti olmasa da ilgilileri için muhakkak kullanılacak bir eklenti olacağı motivasyonu ile yapım girişiminde bulundum. Yapım aşamasından biraz bahsedecek olursam bir Türk geliştiricinin Github'da benzer temaya yönelik projesinin ilkel bir halini açık kaynaklı şekilde sunduğunu gördüm ve üstüne katarak geliştirdim. Referans edindiğim projede sadece bir haber sitesinden ilkel bir şekilde birkaç hisse senedinin verisi çekiliyordu o kadar. Veri çekme hususunda bir finans uygulamasından veri çektim(api) ve grafiğe kadar çizdirmiş bulundum son fiyat verilerini çekerek. İlgi ve de talep olacak olursa eksik yönlerini tamamladıktan sonra halka arz etmeyi düşünüyorum.
1755336224521.webp
1755336323023.webp

İlerleyen süreçte takasbank gibi bir yapılandırma da eklemeye çalışacağım. Daha gerçekçi ve keyifli bir deneyim, simülasyon olmasını temenni ederek.

Bir iktisatçı olarak çok beğendim lol. Verileri gerçek borsadan mı çekiyorsunuz yoksa arkada işleyen bir matematik mi var?

Sayın BigSmoke,

Geliştirmiş olduğunuz eklenti ile ilgilenmekteyiz. Söz konusu eklentinin mülkiyet hakkı ve tüm kaynak kodlarını devralmak üzere 100 USD tutarında bir satın alma teklifi sunmak isteriz.

Teklifimizin değerlendirilmesi ve detayların görüşülmesi için bizimle [email protected] adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

İş birliği fırsatını memnuniyetle değerlendirmeyi arzu eder, olumlu geri dönüşünüzü bekleriz.

Saygılarımızla,
Kale Plugins.

Bir iktisatçı olarak çok beğendim lol. Verileri gerçek borsadan mı çekiyorsunuz yoksa arkada işleyen bir matematik mi var?
Gerçek borsa, tabii 15 dakikalı gecikmeli geliyor fiyat-rsi verileri. Keza ben de iktisat ilmine kafa yoran, aynı zamanda sermayemle pozisyonlar bulunduran, swing-trade yapan biriyim.

Sayın BigSmoke,

Geliştirmiş olduğunuz eklenti ile ilgilenmekteyiz. Söz konusu eklentinin mülkiyet hakkı ve tüm kaynak kodlarını devralmak üzere 100 USD tutarında bir satın alma teklifi sunmak isteriz.

Teklifimizin değerlendirilmesi ve detayların görüşülmesi için bizimle [email protected] adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

İş birliği fırsatını memnuniyetle değerlendirmeyi arzu eder, olumlu geri dönüşünüzü bekleriz.

Saygılarımızla,
Kale Plugins.
İlk mesajınızın bu konuya olması biraz şaşıtıcı geldi yoksa bu @BigSmoke un oynadığı bir satış projesi mi
:thinking:

Gerçek borsa, tabii 15 dakikalı gecikmeli geliyor fiyat-rsi verileri. Keza ben de iktisat ilmine kafa yoran, aynı zamanda sermayemle pozisyonlar bulunduran, swing-trade yapan biriyim.
Tam adamına göre bir eklenti olmuş eline sağlık

İlk mesajınızın bu konuya olması biraz şaşıtıcı geldi yoksa bu @BigSmoke un oynadığı bir satış projesi mi
:thinking:
Şu an için satılacak kıvamda olduğunu düşünmüyorum. Kaldı ki 100 usd gibi bir tutara tav olmam sanırım. Muhtemelen lisans haklarını alıp kendileri geliştirmek için yazdılar ya da ciddi de olmama ihtimali yüksektir kast ettiğiniz gibi.

Besim Tibuk pp'si her şeyi açıklıyor, bol tradeler diliyorum. Traderlar için zevkli duruyor ama decimal değerlerini kısmanız daha iyi olabilir (yine bir ayar ile açık bırakabilirsiniz)

Besim Tibuk profil fotoğraflı birinden ancak böyle bir şey beklerdim zaten :DD ellerinize sağlık güzel görünüyor.

Besim Tibuk pp'si her şeyi açıklıyor, bol tradeler diliyorum. Traderlar için zevkli duruyor ama decimal değerlerini kısmanız daha iyi olabilir (yine bir ayar ile açık bırakabilirsiniz)
Şöyle yaptım; abd hisseleri gibi parçalı alım var. Yani bakiyeye göre alım, adet adet al yok bizim bist'teki gibi. Ondan dolayı küsüratlı şekilde görünüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl