Minecraft'ta En Sevdiğiniz Oyun Modu Nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AntGamer

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
40
Minecraft
AntGamer

Discord:

aykutkvl

Merhaba arkadaşlar ben Aykut.

Minecraft dünyasında birçok farklı oyun modu mevcut ve her birinin kendine özgü heyecanları var. Sunucularda en çok hangi modda vakit geçiriyorsunuz? Faction, Skyblock, Towny veya başka bir mod mu? Neden o modda oynamayı tercih ediyorsunuz?

Cevaplarınızı ve deneyimlerinizi merakla bekliyorum!

Merhaba arkadaşlar ben Aykut.

Minecraft dünyasında birçok farklı oyun modu mevcut ve her birinin kendine özgü heyecanları var. Sunucularda en çok hangi modda vakit geçiriyorsunuz? Faction, Skyblock, Towny veya başka bir mod mu? Neden o modda oynamayı tercih ediyorsunuz?

Cevaplarınızı ve deneyimlerinizi merakla bekliyorum!
Tabii ki skyblock

Benim en sevdiğim oyun modu BedWars bence sürekli farklı rakipler ile eşleşerek her maçta farklı stratejiler ile gelişmen gerekiyor oldukça eğlenceli bir oyun moduydu. Son zamanlarda pek oyun oynamaya vaktim yok.

Singleplayer, Hardcore kafa dinle rahatına bak.

Benim en sevdiğim oyun modu BedWars bence sürekli farklı rakipler ile eşleşerek her maçta farklı stratejiler ile gelişmen gerekiyor oldukça eğlenceli bir oyun moduydu. Son zamanlarda pek oyun oynamaya vaktim yok.
Kesinlikle Bedwars Minecraft'ın en eski oyunlarından olup kısa, eğlenceli bir oyundur.

Herkes farklı şeyler sever ama eskilerin olmazı tabiki survival.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl