Minecraft'ta En Göz Kamaştıran Maden Hangisi?

• Kömür

• Demir

• Lapis

• Altın

• Kızıltaş

• Elmas

• Zümrüt

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Itchy

HAM!!
Elmaslar
121
Minecraft
Itchy
Facebook
mctrcom
X
mctrcom

Discord:

Itchy#6233

mctr.png

Selam sıcakta oturup keyif yapa yapa parasının zevkini çıkarmayı sevenler, her gün olduğu gibi yepyeni bir anketimizle sizlerle beraberim. Bugün daha da değişiklik yapalım dedim ve karşınıza madenlerle gelmek istedim. Uzatmanın manası yok geçelim anketimize.

Önceki Konumuz: https://www.mc-tr.com/konu/minecraftta-somineye-hangi-odunu-atarsin.94853/

Maden, kendileri yerin altında bazı kolay, bazısı zor bulunan çoğu yaratıktan daha da değerli maddelerdir. Madenler parayla satılmayacak derecede önem taşıyabilirler, bu da onları normalden daha önemli yapar. Neyse uzadıkça uzar bu. Sizin gözleriniz hangi madeni görünce kamaşıyor?

kömür.png
demir.png
lapis.png
altın.png
kızıltaş.png
elmas.png
zümrüt.png

7 maden, 1'i en iyisi. Haydi MC-TR kullanıcıları! Ankete katıl bunu sen belirle.

(Netherit Nether'da bulunduğu için ankete konulmamıştır.)

Zümrüt bence yeşil renk baya iyi duruyor

Zümrüt kraldır.

Ekli dosyayı görüntüle 166649
Selam sıcakta oturup keyif yapa yapa parasının zevkini çıkarmayı sevenler, her gün olduğu gibi yepyeni bir anketimizle sizlerle beraberim. Bugün daha da değişiklik yapalım dedim ve karşınıza madenlerle gelmek istedim. Uzatmanın manası yok geçelim anketimize.

Önceki Konumuz: https://www.mc-tr.com/konu/minecraftta-somineye-hangi-odunu-atarsin.94853/

Maden, kendileri yerin altında bazı kolay, bazısı zor bulunan çoğu yaratıktan daha da değerli maddelerdir. Madenler parayla satılmayacak derecede önem taşıyabilirler, bu da onları normalden daha önemli yapar. Neyse uzadıkça uzar bu. Sizin gözleriniz hangi madeni görünce kamaşıyor?

Peki, gerçek dünyada da kazanç sağlamak ister misiniz? O zaman
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
deneyebilirsiniz. Şansınızı deneyerek büyük ödüller kazanma fırsatı, sizin de paranın tadını çıkarma anlarınıza farklı bir boyut katabilir! Ancak unutmayın, her şey eğlence için ve sorumlu bir şekilde oyun oynamayı unutmayın!

Selam! Benim favorim kesinlikle elmas! Parlaklığı ve nadirliği göz kamaştırıcı. Özellikle oyun başlarında bulduğunda insan gerçekten bir zafer duygusu yaşıyor. Hem pratik olarak en güçlü araçları yapabilmek için lazım, hem de görsel olarak çok etkileyici. Zümrüt de yakın dönemde hoşuma gitmeye başladı, ama elmasın yeri ayrı bence. Diğer madenler de faydalı tabii ama bir elmasın yerini tutmaz!

Zümrüt Ve Elmas

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl