E
Erhan | Liester
Ziyaretçi
Minecraft'ta En Çok Kullanılan Çatı Tipleri
Hey sen, Minecraft'ın en değerli oyuncularından birine sesleniyorum. Evet, evet sen. Senin için en önemli şey nedir? Ev olduğunu tahmin edebiliyorum. Sence evin en önemli parçalarından birisi nedir? Kolonlar mı? Yoksa içindeki sandık odası mı? Yoksa o olmasa evin anlamı kalmayacak şey mi? Evet, doğru bildin bugün sizlerle birlikte en çok kullanılan çatı tiplerini konuşacağız. Hazırsan konumuza geçelim.
Bildiğimiz gibi hayal gücümüzün sınırlarını aşabildiğimiz oyun olan Minecraft'ta evler bizim için çok önemlidir. Kim yaşadığı evin güzel olmasını istemez ki? Dışarıdan bakınca bir oh çekip çok güzel oldu diyebileceğiniz bir ev yapmak için bu konuyu okumanızı tavsiye ediyorum. Biz size ilham vereceğiz, sizde bunu tamamlayacaksınız. Zamanını boşa harcamaman için bu konuyu senin için hazırladım.
1-) Köy Evi
Bu çatı stilini yapmak çok kolay. Daha çok köy evlerinde kullanılan bu çatı tipi hoş dursa da biraz eskidi. Bu çatı tipini biraz daha özelleştirerek evinizi tamamlayabilirsiniz. Konumun alt kısmında çatıları yapman için gerekli videoyu koyacağım. Kolay gelsin :). Sırasıyla çatı modellerini alttaki resme koydum.
2-) Değişik Çatı
Bu çatı basit gibi gözükse de biraz geliştirilirse daha hoş gözükecektir. Karmaşık bir yapıya sahip bu çatı stili hem basit hem de malzeme açısından ucuz. Alttaki videodan bu çatının nasıl yapıldığını izleyebilirsiniz. Sırasıyla çatı modellerini alttaki resme koydum.
3-) Değişik Çatı 3
Bu çatı gözüme diğerlerine kıyasla daha hoş geliyor. Kırık taşa sevgimden midir bilinmez ama bu konuda en beğendiğim 2 çatıdan bir tanesi. Nasıl yapıldığını alttaki videodan izleyebilirsiniz. Sırasıyla çatı modellerini alttaki resme koydum.
4-) Kil Çatı
Kil blokuyla yapılan bu çatıyı diğer çatılara kıyasla daha az kullanıyor. Farklı bir çatı modeli, biraz daha geliştirirseniz daha hoş gözükecek. Sırasıyla çatı modellerini alttaki resme koydum.
5-) Gemi Çatı
En beğendiğim çatı modeli olmakla birlikte gerçekten çok hoş duruyor. Evinizi denizin ortasına yaparsanız daha hoş gözükür. Videoyu izleyerek bu çatıyı yapabilirsiniz. Sırasıyla çatı modellerini alttaki resme koydum.
Son düzenleme: