Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
BulunduMinecraftta banlanan oyuncuları Discord ta bot embed mesaj şeklinde mesaj atsın
Merhaba arkadaşlar ben minecraft sunucumda banladığım oyuncuları discord sunucusunda seçtiğim kanala bot embed mesaj şeklinde banlanma sebebi süresi banlanan oyuncu adı şeklinde yazmasını istiyorum ve bunu embed şeklinde yapsın buna ait bir plugin veya skript varmıdır minecraft server sürümü 1.12.2
Merhaba arkadaşlar ben minecraft sunucumda banladığım oyuncuları discord sunucusunda seçtiğim kanala bot embed mesaj şeklinde banlanma sebebi süresi banlanan oyuncu adı şeklinde yazmasını istiyorum ve bunu embed şeklinde yapsın buna ait bir plugin veya skript varmıdır minecraft server sürümü 1.12.2
eklentisine bakabilirsin belki işine yarar. Benim sunucumda oyuna çıkıp giren oyuncuları, oyun mesajlarını ve konsol mesajlarını Discord'a gönderiyor. Ban mesajlarını da gönderiyor olabilir.
eklentisine bakabilirsin belki işine yarar. Benim sunucumda oyuna çıkıp giren oyuncuları, oyun mesajlarını ve konsol mesajlarını Discord'a gönderiyor. Ban mesajlarını da gönderiyor olabilir.
şuan onu kullanıyorum fakat onda banlanan kişilerin bi kanal açıcam üyeler mesaj yazamıycak fakat görebilickeler orda gözüksün consolda herşey gözüküyor.