Minecraft'ta 2,5 hafta süren evimiz. Yaşadığımız zorluklar ve süreç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AsinPW

MORE BEER!
Elmaslar
856

Discord:

asinpw

Merhabalar forum sakinleri.
@pizm. ile birlikte bundan 3-4 hafta önce bir survival macerasına atıldık. Her şey çok güzeldi yemeklerimizle karnımızı doyuruyor, minik barakamızda ateşimizi yakıyorduk. Lakin işler beklendiği gibi gitmedi...

Bir gün büyük bir ev yapma kararı aldık. Ev çok büyük olacaktı. Ancak küçük asinpw ve pizm bu işin ne kadar zor olacağını henüz bilmiyordu.
Çalışmaya koyulduk. Önce temel iç ve dış mimarisini çizelge üzerinde belirledik ve yoğun uğraşlar sonucunda evin şablonuna karar verdik. Her şey çok güzel ilerliyordu. İlk önce depreme dayanıklı olması adına bir temel attık. Temel atmışken elimiz boş dönmeyelim dedik bodrum katta yaptık zindan tarzında. Sonrasında evi yüzeye inşa etmeye başladık. Bu dönem çok zor geçti. Kan ter revan içinde kaldık. Evin tuğlalarını yerleştirirken ellerimiz kanadı, fakirlikten kanayan yaramızı kapatmaya yara bandı bulamadık ancak pes etmedik. Susuzda kaldık açta kaldık ama öyle yada böyle devam ettik. Pes etmeye çok yaklaştık bazı zamanlar ama birbirimize tokat attık ve motivasyon verdik. Yoğun stres ve baş ağrısı başladı ancak hiç birisi bizi yıldırmaya yetmedi. Tam 2,5 haftanın sonunda bu evi tamamladık.

Evet gerçekten bu evi biz yaptık ve biz tamamladık. Zindan katında büyü masamız bile var!
Sorunlarla ve sıkıntıyla geçen bu dönemden sonunda alnımız açık, yüzümüz ak çıktık. Bu süreçte yanımızda olan ve daima bizi destekleyen tüm arkadaşlarımıza, sevdiklerimize, ailemize, forum üyelerine, kahve markalarına, ekip arkadaşlarımıza, sayın cumhurbaşkanımıza ve tabii ki de sayın james hetfield'a teşekkürü borç biliriz.

İşte o haşmetli, asaletli ve pehlivan soyundan gelen evimiz:
2022-08-07_00.19.19.png

w/ @pizm.

- jaymzhet "AsinPW" // pizo "pizm."​

zor bir süreçten geçtik ancak başardık! yanımızda olan herkese teşekkürler.

Şahsen ben bu evi yapmaya üşenirdim :))​

Şahsen ben bu evi yapmaya üşenirdim :))​
Bizde böyle diyorduk lakin sevdiklerimiz, arkadaşlarımız, annemiz, babamız, abimiz, ablamız, kardeşimiz, yeğenimiz, kuzenlerimiz, çayımız bittiğinde yenileyen çaycı hikmet abimiz, bana sürekli kazık atan ama seven sezer abimiz, anlaşmalı olduğumuzu sandığımız ama olmadığımız enerji içeceği markası sahibi olan abimiz ve tabii ki de sayın james hetfield abimiz olmasaydı gerçekten başaramazdık. Büyük bir topluluk vardı arkamızda. Onların son umuduyduk, her şey bize bağlıydı. Ya yapacaktık yada tarih olacaktık. Çok uğraştık çok terledik çok kan döktük ve sonunda yapmayı başardık. Tarih bugünleri altın harflerle yazacak, ileriki nesillere aktaracak. Tarihten bir parçayız artık biz.

Bizde böyle diyorduk lakin sevdiklerimiz, arkadaşlarımız, annemiz, babamız, abimiz, ablamız, kardeşimiz, yeğenimiz, kuzenlerimiz, çayımız bittiğinde yenileyen çaycı hikmet abimiz, bana sürekli kazık atan ama seven sezer abimiz, anlaşmalı olduğumuzu sandığımız ama olmadığımız enerji içeceği markası sahibi olan abimiz ve tabii ki de sayın james hetfield abimiz olmasaydı gerçekten başaramazdık. Büyük bir topluluk vardı arkamızda. Onların son umuduyduk, her şey bize bağlıydı. Ya yapacaktık yada tarih olacaktık. Çok uğraştık çok terledik çok kan döktük ve sonunda yapmayı başardık. Tarih bugünleri altın harflerle yazacak, ileriki nesillere aktaracak. Tarihten bir parçayız artık biz.
Bu ülke size minnettar adamım <3

Analiz mod! Arkadaşlar kısa süre once bu evin onunden geçtim ve onlarca koylü zar zor çalıştırılıyordu, inanmazsanız evin sol üstteki camına bakın hala esir koyluler orda, buda zindan neden var sorusunu cevaplıyor! ikinci paragrafta ise "evet evi gerçekten biz yaptık" deniliyor bu kendilerinden kuşkulanan insanları sakinleştirmek için soylenen bir soz sadece!
ve sizcede 2 kişi için onlarca tarla ve bir çok oda mevcut bu fazla değil mi? açıklamalarınızı bekliyoruz bu bir skandaldır

Analiz mod! Arkadaşlar kısa süre once bu evin onunden geçtim ve onlarca koylü zar zor çalıştırılıyordu, inanmazsanız evin sol üstteki camına bakın hala esir koyluler orda, buda zindan neden var sorusunu cevaplıyor! ikinci paragrafta ise "evet evi gerçekten biz yaptık" deniliyor bu kendilerinden kuşkulanan insanları sakinleştirmek için soylenen bir soz sadece!
ve sizcede 2 kişi için onlarca tarla ve bir çok oda mevcut bu fazla değil mi? açıklamalarınızı bekliyoruz bu bir skandaldır
Kamuoyuna duyrulur.

aciklama.jpg

Minecraftı minecraft yapan bu tür küçük rp lerdir. Eğlenmesini biliyorsunuz tebrikler

Güzel olmuş build tatlı.

Satılık mı acaba ? tüm semt bu evi konuşuyor almak nasip olur umarım

evin yapım aşamasında bende bulunuyordum gizli gizli onları izliyordum ticaret yapmak isteyen köylüleri teknelere bindirip evin içine koyuyorlardı bende köylü rp si yaparak aralarına sızdım şuan zindandan yazıyorum zindana atarken üstümüzü aramadıkları için telefonumu bulamadılar.
lütfen yardım edin bize eziyet çektiriyorlar
Bu son mesajım olabilir

~ ly

İnşaatta çalıştırılan köylülerden biri de benim bizi botlara bindirip buraya getirdiler lütfen yardım edin evin bodrum katında hapsedildik, bunlar yüksek ihtimalle size son sözlerim. Lütfen gelip kurtarın!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl