< | MinecraftMarketim | Kişiye özel Plugin Paketleri | >

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Felox
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.239
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kişiye özel eklenti kodlanması beni sevindiren bir hizmet oldu. Ayrıca hizmetlerde oldukça makul fiyatta görünüyor ki bol şanslar dilerim ;) <3

Fiyatlar uygun gözüküyor bol satışlar dilerim.

Kişiye özel map 30 tl derken açarmısınız??? Haritaları siz mi yapıyorsunuz???

Kişiye özel map 30 tl derken açarmısınız??? Haritaları siz mi yapıyorsunuz???
Zaten kullandığımız hazır map'ler ücretli haritalar. Özel istenirse onun ücreti ile beraber +30 TL oluyor yani sıfırdan gelip map isterseniz 30 TL'ye yapamayız maalesef

Zaten kullandığımız hazır map'ler ücretli haritalar. Özel istenirse onun ücreti ile beraber +30 TL oluyor yani sıfırdan gelip map isterseniz 30 TL'ye yapamayız maalesef
Peki ücretli haritaları satma yetkisini size kim veriyor?

oo kimleri görüyorum
Teşekkür ederim ❤️
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ücretli haritaları nereden alıyorsunuz satışa sunulduğun dan mimarın haberi var mı? Bana sıfırdan map yap diye gelecek en son kişi olabilirim sanırım...

Teşekkür ederim ❤

Ücretli haritaları nereden alıyorsunuz satışa sunulduğun dan mimarın haberi var mı? Bana sıfırdan map yap diye gelecek en son kişi olabilirim sanırım...
Ücretli haritalar bizzat bana ait , normalde para ile satıyorum fakat paket alanlara o haritalardan koyuyprum

Peki ücretli haritaları satma yetkisini size kim veriyor?
Ücretli haritalar bana ait.

Haritaların resimlerini görebilirmiyim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl