Minecraft'ın Yeni Arayüzünü Gördünüz mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dagon

Here we go again..
Elmaslar
1.146

Discord:

dagon#7828

maxresdefault.jpg

Minecraft'ın Yeni Arayüzünü Gördünüz mü?
Merhaba Minecraft Türkiye üyeleri, ben Dagon. Bu konumda sizlere Minecraft'ın güncel arayüzünü göstereceğim. Minecraft'ın eski arayüzü gerçekten kötü görünüyordu ve göze hoş gelmiyordu. Bu arayüz gerçekten hoş!

Evet dostlar, sizlere görmenizi istediğimiz arayüzü göstereceğiz. Üstteki görselde de gördüğünüz gibi yeni arayüz öyle bir hal aldı. Tasarımı bile öncekinden daha iyi ve hoş olan yeni arayüz hepimizin gözlerine iyi gelecek :p Bu yeni arayüz karakterinizi arayüz içinden düzenleyebileceğiniz gibi harika! İleride daha iyi olacağını düşünüyoruz ve çalışmalara bile başladık. Minecraft evrenindeki gelecek oyunlarımızın evi olacak ve bu yüzden arayüzün nasıl çalışıp nasıl ilerleyeceğini indirince kendiniz daha da detaylı görebilirsin.

Bu arayüzde tüm hatalı kodları ve işe yaramaz kodları temizledik ve gerçekten kod sayfaları bile düzenli bir hal aldı. Düzenli olmadan çalışamıyoruz :p Bu yeni arayüz ileride ekleyeceğimiz özellikler için bir zemin oldu. Bizde düşündüğümüz özellikleri "tık tık" yerleştireceğiz. Şu anlık fazla bir özellik göremeyebilirsiniz çünkü daha fazla bir özellik eklemedik :D Yeni çalıştırıcımızı indirince gördüğünüz hataları ve sorunları bize bildirebilirsiniz. Bildirdiğiniz taktirde ödülünüz de verilecektir. Her neyse gelelim indirme sayfalarına. Ayrıca bu arayüz bir her güncelleme yaptığımızda kendini otomatik günceller.

Windows işletim sistemi için arayüzünü otomatik indirmek için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tıklayın.
Windows işletim sistemi için arayüzünü otomatik indirmek için
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
tıklayın. (Alternatif)
Mac işletim sistemi için arayüzünü otomatik indirmek için
tıklayın.
Debian / Ubuntu işletim sistemi için arayüzünü otomatik indirmek için
tıklayın.
Arch Linux işletim sistemi için arayüzünü otomatik indirmek için
tıklayın.
Other Linux işletim sistemi için arayüzünü otomatik indirmek için
tıklayın.

Evet Minecraft Türkiye üyeleri, konumuzun sonuna geldik. Bu arayüz hakkındaki görüşlerinizi ve yorumlarınızı yazmayı unutmayın. Ayrıca konuyu da beğenmeyi unutmayın. Esen kalın!

Minecraft-Turkiye.png

Güzelmiş, iyi forumlar.

Adamlar mc bir kaç version yapasıya kadar baştan Hytale oyununu yaptılar , bizim minecraft'ta arayüzü değişsin :)

Adamlar mc bir kaç version yapasıya kadar baştan Hytale oyununu yaptılar , bizim minecraft'ta arayüzü değişsin :)
Hytale saçma bir oyun olmuş bence, abartıyorlar.

Arayüz çoktan değişmemiş miydi ya? Sanki konu geç açıldı.

Hytale saçma bir oyun olmuş bence, abartıyorlar.

Arayüz çoktan değişmemiş miydi ya? Sanki konu geç açıldı.
Bence gayet güzel bir tanıtım yapmışlar , açılınca göreceğiz bakalım.

Ben zaten kaç aydır bu arayüzü kullanıyorum. Konu geç açılmış.

Arayüzü daha da güzel olmuş. Hytale oyunu ve bu güncellemeler oyuna olan ufkumuzu açıyor!​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl