Sol Reklam
Sağ Reklam

Tanıtım Minecraft'ın En Sevimli Hayvanları - Tatlı ve Sevimli Dostlarımız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Statius

Katman Kayası
Yasaklandı

Discord:

Statius#2162

Katılım
21 Kasım 2019
Mesajlar
881
Elmaslar
1.130
Puanlar
9.675
Minecraft
DarkSad
1582899536601.png


Minecraft'taki En Tatlı Hayvanlar
Tatlı ve Sevimli Dostlarımız!
Oyundaki en yakın dostlarımız hayvanlardır ve bu hayvanların arasında en tatlılarını seçmek gerçekten zordur. Size göre kedi veya köpek tatlı olabilir fakat birçok kişi panda veya tilkiyi de tatlı buluyor. Peki en yakın dostlarınız hakkında neler biliyorsunuz? Kedilerin Creeperları korkuttuğunu veya pandaların kişiliklerinin olduğunu biliyor muydunuz? İşte en yakın dostlarınız hakkında detayları öğrenmek için bu konunun detaylarına inebiliriz fakat inmeden önce hayvanlar hakkında ufak bir konuşma yapalım. Hayvanlar oyunun eski sürümlerinden beri yanımızda bizi koruyor, bizimle oynuyor ve bizi eğlendiriyor. Bu hayvanları evcilleştirmek ya da kayışlar ile gezdirmek gerçekten zevkli oluyor ve oyuna farklı bir hava katıyor. Bu hayvanlar ise hallerinden memnun gibi görünüyor. En yakın dostlarınız hakkında bir şeyler öğrenmek istiyorsanız konumuza başlayalım!

2020-02-28_17.31.13.png


Tilkiler
Bu küçük, sinsi ama tatlı canlılar, oyundaki en iyi dostlarımızdan biri olabilir. Hem yavruları, hem de yetişkinlerinin ayrı bir tatlılığı olduğunu hiç kimse inkar edemez fakat bu küçük ve tatlı canlılar oldukça sinsi. Oyunculardan kaçan ve tavuklara saldıran bu canlılar, eşyaları toplayabilir. Bu küçük ve tatlı canlılar tayga, dev tayga ve karlı tayga biyomlarında doğabilir. Bu canlılar %5 ihtimalle bebek olarak doğabilir. Bu arkadaşların karlı tayga biyomlarında beyaz halleri etrafta dolaşır. Bu canlılar ellerine zümrüt, tavşan ayağı, tavşan postu, yumurta, buğday, deri ve tüy alabilirler. Hızlı hareket eden bu canlılar, tavuk gibi canlılara zıplayarak saldırır ve öldürdüklerinde etlerini ellerine alır. Bu canlılar kurtlar ve oyunculardan korkar, bu nedenle onları gördükleri anda kaçarlar. Tatlı orman meyvesi bitkilerinden etkilenmezler. Bu canlıları tatlı orman meyveleri ile besleyebilirsiniz. Tavşan, tavuk, somon, morina, tropikal balık ve bebek kaplumbağalara saldırabilirler. Oyunculardan kaçarlar fakat tatlı görünümleri ile oyuncuların kalbini çalarlar. Oyuna 1.14 sürümünün 19w07a Snapshot'ı ile eklenen bu canlılar, oyunun en sinsi canlıları olarak görülüyor.

2020-02-28_18.23.28.png


Kaplumbağalar
Bu yavaş ve zararsız canlılar, sahil biyomunda, gün ışığında ortaya çıkabilir. Hiçbir zararı olmayan bu canlılar, üredikten sonra yumurta bırakarak yavrularını yumurtlar. Bu yumurtalardan nefret eden tüm canlılar, kaplumbağaların yumurtalarını kırmak için yumurtalara doğru koşar. Bunların dışında kaplumbağa yumurtasının üzerinde bir süre durursanız yumurtalar kırılır. Deniz yosunu ile üreyen bu canlıların yavruları 0,12 blok büyüklüğünde olduğundan görülmesi çok zor olabiliyor. Kaplumbağalar çiftleştikten sonra yumurtalarını koyacağı uygun yeri arar ve bulduktan sonra orada durur ve yumurtalarını bırakır. Oyuna 1.13 sürümünün 18w07a Snapshot'ı ile eklenen kaplumbağalar, oyunun en zararsız ve en yavaş canlılarından biri olarak görülüyor.

2020-02-28_18.34.48.png


Pandalar
Oyundaki en tembel ve en tatlı canlılardan biri olan pandalar, onlara zarar vermediğiniz sürece size saldırmayacaktır. Bambu ormanları veya orman biyomunda 2'li gruplar halinde doğabilen bu canlılar, birçok kişiliğe sahiptir. Pandaların hiçbir amacı yoktur ve etrafta dolaşmaktan başka hiçbir amaçları yoktur. Su ve lavdan kaçınırlar ve yüksek uçurumlara yaklaşmaktan nefret ederler. Bambuları çok severler ve elinde bambu olan canlıları takip ederler fakat aralarında 16 blok fark olursa takibi bırakır. Bebek pandalar nadir olarak hapşırır ve hapşırdıklarında 1 adet balçık topu düşürürler. Bu heyecanlı ve tatlı canlılar bazen takla atabilir veya zıplayabilir. Pandalara herhangi bir saldırı olursa saldıran kişiye 1 kere vurur ve sakinleşir. Pandaların 7 farklı kişilik özellikleri vardır. Bu kişilikler, normal pandalar, tembel pandalar, endişeli pandalar, oynak pandalar, agresif pandalar, zayıf pandalar ve kahverengi pandalar olarak ayrılıyor. Oyuna 1.14 sürümünün 18w43a Snapshot'ı ile eklenen bu canlılar, oyunun en tatlı ve en masum canlıları olarak görülüyor.
 
S

Silinen üye 78915

Ziyaretçi
Küçük nether piglerini unutmayalım!
 

EditeY

Karanlık taraftan merhaba!

Discord:

tengri#7983

Katılım
23 Nisan 2017
Mesajlar
601
Elmaslar
293
Puanlar
11.100
Yer
Türkiye,İstanbul
Minecraft
god-tengri
Konu çok mükemmel olmuş, alttaki 'HAZIRLAYAN: DARKSAD' yazısını sevemedim kaplumbağalı yapabilirdiniz onu.
 
S

Silinen üye 78915

Ziyaretçi
Konu çok mükemmel olmuş, alttaki 'HAZIRLAYAN: DARKSAD' yazısını sevemedim kaplumbağalı yapabilirdiniz onu.
Hey ahbap, o bir imza sadece. İlerde öyle şeyler ekleyeceğim ama hiç dert etme. Benden sana da bir tane yaparım.
 

iKaanStrafe

Merhaba Dünya, Seni Özledim

Discord:

iKaanStrafe

Katılım
26 Mayıs 2016
Mesajlar
1.579
Elmaslar
1.488
Puanlar
17.385
Yer
Chelyabinsk-Penza
Minecraft
iKaanStrafe
Küçük tavuklarda çok sevimli duruyor.​
 

Statius

Katman Kayası
Yasaklandı

Discord:

Statius#2162

Katılım
21 Kasım 2019
Mesajlar
881
Elmaslar
1.130
Puanlar
9.675
Minecraft
DarkSad

temiz

This is the way!
Emektar

Discord:

temiz#9666

Katılım
9 Şubat 2020
Mesajlar
447
Elmaslar
659
Puanlar
6.005
Yer
İstanbul
Bir çoğu yeni gelen hayvanlarda olsa tatlılar ancak yarasa da bence çok sevimli ayrıca minik tavuklar ve yavru kediler birde şey yavru kurtlar sanırım yavru olan her şey tatlı :<3:
 
S

Silinen üye 79251

Ziyaretçi

Sebebini bilmiyorum ama oyun içerisinde olan Tilkiler ile Kaplumbağalar arasında büyük bir bağım var. Gerçekten seviyorum, kalemine sağlık.
 

Club Mineriel

Odunlara Vur Vur Vur!

Discord:

Cavalry#5436

Katılım
28 Temmuz 2020
Mesajlar
25
Elmaslar
11
Puanlar
1.980
Yaş
49
Minecraft
Cavalry

AlperenX3

❤️

Discord:

alperentr

Katılım
7 Nisan 2020
Mesajlar
3.098
Elmaslar
1.271
Puanlar
11.785
Yer
İzmir
Minecraft
Artgum
Yavru kaplumbağalar ve tilkiler çok sevimli eline sağlık güzel bir konu olmuş hepsi çok tatlı.
 
R

RulingWasHere

Ziyaretçi
kaplumbagalar cok şirin çok guzel bir konu olmş başarılar
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden altınlarını Discord sunucumuzda kazmıyorsun? TIKLA VE KATIL!
Yukarı