Minecraft'ın En Değersiz Yapıları - Sevilmeyen 3 Farklı Yapı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Statius

Katman Kayası
Yasaklandı
Elmaslar
992
Minecraft
DarkSad

Discord:

Statius#2162

1584202735717.png

Minecraft'ın En Değersiz Yapıları
Oyunun En Önemsiz Yapıları!
Oyunumuza heyecan katan ve oynama isteği aşılayan yapıların bazıları gerçekten değersiz ve işlevsiz olabilir. Genel olarak hazine dolu olan yapıların bazılarında ne hazine, ne de canavar bulunmaz. Bunların başında cadı kulübesi geliyor. Cadı ve kara kedi dışında hiçbir canlıyı içinde bulundurmayan bu yapı, sistem yapımı dışında hiçbir işe yaramaz. Bu yapı dışında 2 farklı yapı, işlevsiz ve önemsiz yapılar arasında yer almayı kazandı. Tabii ki bu yapıların yararları bulunuyor fakat hiçbir işlevleri olmadıkları için bu listeye girmeye hak kazandılar. Oyunun en önemsiz ve en sevilmeyen yapılarına doğru yolculuğumuza başlayalım!

1584203687176.png

Bataklığın Renksiz Evi: Cadı Kulübesi
Cadılara ve siyah kedilere ev sahipliği yapan cadı kulübesi, batıklıkların en kuytu noktasında keşfedilmeyi bekleyen bu yapı, içinde herhangi bir sandık veya hazineyi barındırmıyor. Oyunun en işlevsiz yapısı olarak görülen cadı kulübesi, sistemler dışında hiçbir işe yaramıyor. Ladin tahtası ve meşe odunu ile yapılan bu yapı, çitler ile süslenmiştir. Bataklık biyomunda karşımıza çıkan bu yapı, bataklıkların herhangi bir noktasında karşımıza çıkabilir. Bu yapının içinde kazan, çalışma masası ve kırmızı mantar koyulmuş bir saksı bulunur. Bunların dışında cadı ve siyah kedi dışında hiçbir canlıyı bulundurmaz. Bu yapı 1.4.2 sürümünün 12w40a deneme sürümü ile eklenmiştir.

minecraft çöl kuyusu.png

Çölün Su Kaynakları: Çöl Kuyuları
Oyunun en işlevsiz yapıları arasında bulunan çöl kuyularının pek fazla amacı yoktur. Çölde gezinirken bir anda karşınıza çıkabilir, hatta yakınlarda köy olduğunu düşündürebilir fakat hiçbir işe yaramayan ve içinde su dışında hiçbir şey bulundurmayan bir yapıdır. Sadece çöl biyomlarında bulunabilen bu yapıyı bulmak için 1/1000 şansınız vardır. Oldukça nadir bulunan bu yapılar, hiçbir işe yaramayan ve oyunda herhangi bir işlevi olmayan yapılar arasında bulunuyor. Çöl kuyuları, yapı oluşumu devre dışıyken bile üretilebilen nadir yapılardan biridir. Bunların yanı sıra kum taşı dışında hiçbir blok ile kaplanmayan bu yapının yapımında kum taşı ve kum taşı basamağı kullanılmıştır. 1.2.1 sürümünün 12w04a deneme sürümü ile eklenmiştir.

Minecraft iglo.png

Soğuk Diyarların Üssü: İglu
Oyunun en gereksiz yapıları arasında bulunan iglu, içinde fırın ve yatak dışında hiçbir şey barındırmaz. Oyunun en işlevsiz yapıları arasında bulunan iglu, hiçbir yaratığa ev sahipliği yapmaz. Kar, halı ve buzdan oluşan bu yapı, karlı tundra ve karlı tayga biyomlarının herhangi bir noktasında karşımıza çıkabiliyor. Oyunda hiçbir sisteme etkisi olmayan iglular, genel olarak görmezden gelinir. Birçok oyuncunun karşısına çıkan iglular, etrafta ve köylerde karşımıza çıkabilir. Tabii köyde karşımıza çıkan igluların içinde köylü bulunabilir. Bu yüzden igluların etrafında köy olup olmadığına bakın. 1.9 sürümünün 15w43a deneme sürümü ile oyuna eklenmiştir.

Sebebini bilmiyorum ama oyuna başladığım günden beri şu cadı evlerinden cidden nefret ediyorum ki anlatım şeklin cidden insanı büyülüyor.

Değersiz görünebilir fakat, değersiz göründüğü kadarıyla çok değerli "Cadı" farmı yaparak survival bir sunucuda çok hızlı bir şekilde gelişebiliyoruz..

Bunlar hep beni cezbetmiştir şey olarak düşünün, orada zamanında hayat varmış, veya hala var.

Evini rahatsız etmeyeyim tarzında :)

Yine de illaki bir işe yarıyordur bence ?​

Değersiz görünebilir fakat, değersiz göründüğü kadarıyla çok değerli "Cadı" farmı yaparak survival bir sunucuda çok hızlı bir şekilde gelişebiliyoruz..
Konumun başında sistemler dışında işe yaramayan yapılardan bahsedeceğimi belirtmiştim.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Yine de illaki bir işe yarıyordur bence ?​
Çöl kuyusu ve iglular işe yaramıyor fakat cadı kulübesi sistem yapımı dışında hiçbir işe yaramıyor.

Bence hoş detaylar

Nedense şu cadı evlerini seviyorumda cadıları sevmiyorum :D ama çöl kuyularını bende sevmiyorum konu güzel olmuş ellerine sağlık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl